Matcha!


skogsröj!

jaa, igår var de skogsröjet i Rejmyre, wow! :S De var riktigt kul, Takidas röst var underbar! Kvällen började med att Fani kom och hämta mej och vi drog på förfest hos lisa! Det är inte ofta man kan ha förfest där så de var kul :D Senare drog jag, Lisa,Lisa, Tove och Fani till skogsröjet och festade loss. No koments about förfesten i Rejmyre... haha

Idag så drog jag till Ricke och käka pizza, åker hem upptäcker jag är utelåst! Var bara springa ner till bussen och åka tillbaka och vänta på att någon skulle komma hem.. Nu väntar jag på att de ska bli något bra på tv och sen lägga mig tidigt, skolan  är ju inte de roligaste denna vecka!

shit!

Fy fan vilken dag! Bakade ju nyss som sagt, orkar någ inte änns rata om de.. Jag gillar ju faktiskt att baka men idag fanns de fan inget roligt i de! Kakorna hamna på golvet och sjävklart glömde jag muffinsen i ugnen och gick och duscha... Kan de hända så mycket? aja nya tag, nya tag..

Me like!


Från betties

Bakar

Igår var de bio med girlsen, riktigt trevligt och mysigt! vi såg Arn. Den var faktiskt bra! ( jag har dock inte sätt ettan.... ) Jaa men man kom in i filmen rätt snabbt ändå. Jag är väldigt sugen på att gå och se mumien också, får se hur de blir..

Hela natten har jag legat och haft jätte migrän och typ inte sovit, så stack hem från skolan lite tidigare, kändes som info & layout, inte behövde mig där idag... Somnade direkt när jag kom hem så nu är jag lite piggare och håller på att baka! Jaa, och inte bara muffins, utan de blir även shackrutor, drömmar och hallon grotter..
-Var kom hela den iden ifrån? haha 

Nytta!

Denna dag har jag gjort mycket nytta, dock inte så roligt...  Jag har tvättat, städat och lagat mat + lite plugg och en promenad .. Låter de kul? -Nae! , eller jo promenaden var ju frivillig, kände de var skönt att röra på sig lite. jag har de så himla bra nu, Nelly börjar samtidigt som mig många mornar, så de blir lite extra sov morgon, riktigt skönt! I morgon har jag bara 2 lexioner, marknadsföring och idrott&hälsaA, men jag har ju en ganska fett hålltimme.. men är ju hemma till kvart över 2 iaf...  blir ju lite av dagen!

Gamla pitc

Tittar runt bland lite gamlabilder, hitta även några lite "nyare"
-Jaa varje bild har ett minne ! haha
tyvärr hade jag inte gamla bilder på alla mina nära och kära...



Tvätta....

Sitter här nu med en köttfärs paj, jag vet jag är slö jag har inte gjort min egen.... Kände bara att när man kommer hem från skolan så sent, ställa sig och laga mat med en gång är inte så lockande! de är värt att plocka bort champinjonerna då...
Har ju inte hunnit med så mycket varit i skolan hela dagen.... + att jag hade en rolig hål timme, gick då och köpte mig lite smink, onödigt dyrt...  Nu måste jag se till att städa och tvätta känns som de ligger högar av kläder här, haha



Me like, från bettis.

I like!


Snygga från H&M bara 349:- dem är nästan på väg hem till mig känner jag :)

godbit


Kunde inte låta bli denna godbit heller :)

Lundi

Idag hade jag min andra körlexion.. De gick bättre än förra gången och de är ju ett plus :) men måste börja plugga på teorin också... Vill verkligen ta de så fort som möjligt!
Idag följde jag med Frida hem och vi bakade blåbärspaj, mums! och gjorde mina naglar, gud jag älskart!


Tävling



Tävla hos maria om dessa :)
http://catwalkqueen.blogg.se/category/catwalkqueen-tavlar-ut.html



I ♥ H&M

 I ♥ H&M, har köpt hem massor av kläder :)

sunday

Äntlingen jag är själv hela veckan! de ska bli så underbart skönt!
Jag kunde inte hålla mig att se klar project runway, jag laddade hem de 2 resterande avsnitten och gud vad glad jag blev :)
Imorgon är de måndag första hel veckan i skolan, får se om jag ska jobba efter skolan slutar ju vid 2 så ska försöka hinna :) Imorgon har jag min andra körlexion också, inte så direkt att jag längtar de gick så illa sist.... de går ju så bra med sin egna bil, men körskolans bilar tar någ ett tag att vänja sig med...
Annars idag har jag bara tagit de lungt haft lite tjejdag, gjort hårinpakning och ansiktsmask och sånna stuff :) härligt!


I whant!


long time ago

Länge sen...  igår var de lite smått party med Amanda och Tove vi skulle på otten lr hugo men allt sluta med att jag hamnade på Max. Agustifestivalen är i full gång och i torsdags åkte vi in ett gäng på Rix fm festivalen. De har hänt så mkt så orkar inte skriva allt... Men roligt har de vrit iaf. Allt utom skolan som är i full gång nu, redan inne i de, hemskt...

Shopping!

Idag har jag riktigt shoppat loss :)



Grå stickad tröja från GT, randig top från NY, Skjorta med lillablommor Vila, Vit tunika nugget, Skor från Bell och bikinisar från NY + lite underkläder :)

hamster+pannkaka

Gud så söt, en liten Polly som äter pannkaka :)


Vill ha!


Onyttigt&gott

Sitter nu här med Lina, vi fettar i oss massa onyttigt och tittar på tv...  Idag fikade jag med Frida innan jobbet, jätte mysigt inte sätt henne på hela sommaren så de var super! Sedan stack jag ner till jobbet och sorterade post och bläddra lite i Ikea katalogen.
I morgon bär de av till stan, shoppa lite innan skolan börjar i morgon.
 


när kärleken dör

När kärleken föds har den inget namn, när kärleken dör vet du vad som försvann.
När kärleken föds har den inget namn, men vi hade den här tills du släppte min hand.

Lyssnade nyss på denna låt, länge sen kommer ihåg att jag trodde den hette när kärleken dör, fast de kasnke är de som är budskapet?

long time ago...

long time ago... Helgen har varit bra! Ifredags cyklade jag för sista gången på hela sommaren, hur skönt som helst! Nu ska jag bara vara inne på postcentret tills skolan börjar på onsdag. Såg mitt nya schema idag, verkar som att jag inte ska göra annat än att befinna mig i skolan hela dagarn, tyvärr :/ men men bara kämpa på tills vi ska till Turkey! :) 

I fredags kväll var jag på fotboll, derby mellan sonstorp och lotorp. Sonstorp vann, vilket både var till sorg och glädje.. Jag har ej riktigt valt sidan :P  I lördags såg jag och Ricke hollywood gigalo, gud vad dem filmerna är bra! Och idag har de varit mycket chips och dip! på en söndag, jag vet.. men de var gott!

I morgon blir de en fika med Frida! ska bli riktigt roligt inte träffat henne på hela sommaren! :)


Snygga!


Dessa vill jag ha i höst!

Paris Hilton

Fick min parfym idag från bellme.se härligt! :)

Jobb, jobb

Jobb, jobb och åter jobb, när ska de här sluta? vad hände med mina 5 veckor jag skulle ha sommarlov? dem är bortblåsta... Nu ska jag jobba ända till den 20de, jaa samma dag som skolan börjar. den börjar ju inte förens halv 1 men ändå och då på morgonen har jag körlexion så någon gång där i mellan ska jag jobba! De blir pengar vilket är positivt! men de sliter så hårt på kroppen, jag somna nästan varje dag när jag kommer hem.. Nu är de ju inte längre "sommarperiod" så posten har ökat till mer än de dubbla! men nu ska vi inte klaga kände bara att allt blev så jobbigt helt plötsligt bara!

Ikväll är de project runway på tv de är veckans höjd punkt! :)

Me like!


en dag hemma

En ledig dag! är hemma idag pga skadan som uppståd igår, skönt men man får ju inga pengar, så hade hellre jobbat... Ska försöka mej på de i morgon igen se hur de går. Jag har lite ont fortfarande i låret och handleden...
Förövrigt idag har jag inte gjort något speciellt tycker de är så skönt att bara vara ibland. Och nu sitter jag och äterr glass, de är ju kört varje gång man hör galssbilen så blir man ju så sugen :D mmm

coolingar


skadad-bellme

Nu har jag varit duktig! dummsugit hela övervångingen! jag hatar att dammusga... jag tycker dammusgaren är så klumpig + att jag är skadad så de var svårt att förflytta sig med den... Joo jag skadade mig idag på jobbet lite svårt att förklara hur, men de var inte skönt.. Nästa problem var att ta sig hem, mamma är och seglar och pappa jobbade långt ifrån. Så de var bara att ringa och väcka ricke kl 10 på morgonen, han var inte så jätte glad kan jag säga... Så idag bestämmde jag mig för att skämma bort mig själv, haha beställde Paris Hilton parfymen som är på www.bellme.se idag!

go rainbow


:)

I morse vaknade jag av att grannen börjar klippa häcken, de borde vara förbjudet! Så de blev inte direkt att sova ut....
Tjej kvällen igår var mys med chips och hancock :) Sista gången vi se Tove på ett tag nu när hon drar till Tunisien! (skönt för henne.. ) Gör de annat en att regna hemma nu?  
Och idag blir de någ en sväng in till stan. får se :)

I'm ready


Tjejkväll :)

Idag har jag nästan sovit bort hela dagen!  jag vaknade, gick upp, gick en promenad men sen när jag kom hem somna jag som en stock. Jag tror att jag log lite efter med min sömn... men nu är jag pigg och laddad för en tjej kväll med massor av onyttigt gott och tjej snack :)

bilsport 17

Jag vaknade precis, somna som en stock när jag kom hem från jobbet, riktigt skönt! Fick med mig en tidningen hem från jobbet idag så jag sitter och bläddrar lite i den nu, ( ja, jag gilllar bilar ) Tänkte att jag skulle ge den till Ricke när han kommer förbi sen :) För kvällen har jag inga planer och de känns lite skönt, jag orkar inte göra något stort, jag är så trött... Blir någ bara mys i soffan :)


Söta :)


'är de inte underbart söta ?:)

Gratis smink? :D

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=8138


Hur bra som helst, bli medlem gratis och få presentkort på kicks! :D

söta brevlåde-tömmaren

Puh! Kom nyss in ifrån en hurtig promenad riktigt skönt! Så nu vet jag att jag kan njuta av min stora godis påse :) Innan promenaden gick jag upp och mötte den söta brev-låde-tömmaren huhu gillar att han åker förbi här varje dag :)

Hotellet i turkey :)


Regn, regn...

Regn, regn, regn... Finns de något annat på menyn?, hmm Nae. sånna hära dagar vill man bara krypa ner i sängen och mysa med tv och massa onyttigt.
Jag börjar få lite smått panik, skolan börjar ju snart... Hela sommar lovet har snart gått och jag har bara jobbat, men nu är de bara 6 dagar kvar :D Idag har jag faktiskt köpt en stor påse med godis som jag kan mumsa i mig :) Gott va? :D

yeah!

Turkiet 3- 10/ 10  :D

Snygga!


Kalmar :)


Pretty women

Usch, blev väck i morse kvart i 7 och blev tillfrågad om att jobba. De tackar man ju inte nej till, till lite pengar så de var bara att släppa sig upp och på med kläderna. Så nu ska jag jobba ända fram till den 15. Hoppas att jag får helgen+ 2 dagar innan skolan börjar :)
Känns riktigt skönt att ha ´bokat en resa nu när regnet bara öser ner i mängder... ska ju regna hela veckan, blä!
Idag kände jag att jag bara ville ta på mig slappis kläder och mysa ner mig i sängen, äta godis och se på pretty woman riktigt härligt! :) Jag har även hunnit städa lite i garderoberna, även fast man säger att man ska rensa, gör man de då lr? -nae, -nee den här kan jag använda då, och den här då och blablabla, måste ta tag i de där! haha

sötast?


Hemma igen!

Nu är jag hemma igen från kalmar, de har varit superkul! Vi har festat och shoppat järnet! Fredagen, åkte kl halv 12 ungefär sen när vi kom dit oakade vi upp och gjorde oss i ordning. De började på bristrobar och sen vallen, skitkul! Sedan på lördagen shoppade vi på förmiddagen och sen drog vi ut igen till bistrobar där hela kvällen tillbringades. Måste säga att vi har grymma förfester! haha :D (bilder kommer) Idag åkte vi ganska tidigt, skönt att komma hem och packa upp och vila ut. Men i morgon är de inget jobb, riktigt skönt, en vilodag, får se hur restan av veckan ser ut :)

RSS 2.0