Jaa, jag har körkort...

Just nu nördar jag DH (desperete housewives)

Släppa mig upp till jobbet i morse jobbade bara till 11, men jag har blivit lite bättre med vänsterstyrt och automat :P haha
Fick även köra Pickes 360 idag också, haha jaaa ni kan ju tänka er själva, men de gick faktiskt bra mycket mycket bättre koppling! (kanske borde byta bil?) Gillar inte när kopplingen tar långt ner som på saaben...
Har även försök mig på trumorna till rockband (heter de så?) , bara glömma jätte svårt med den där pedalen till, så håller mig till girraten!
Men nu ska jag fortsätta nörda DH och sen sova så jag orkar upp till jobbet i morgon, telefonkataloger! yeppi


you know

Nu har jag gjort chokladpudding och grädde till mig själv, extremtgott! Hela dagen idag har jag varit rastlös, möblerat mitt rum 2 grr, blev inget bra så nu ser de ut som från början...

Julafton spenderades här med mamma, pappa, bror, mormor micke, farmor, farfar och fredda. Jul känns så överskattat men vi hade kul ändå med paket och spel..

Juldagen blev de förfest hos Frida o Mackan med mario cart och singstar. Sedan fortsatte viner mot hotellet där de var tjockt med folk men hur kul som helst!

Igår firade vi lilljul med farmor, farfar, Stefan, Carina, Sara,  Malin, Johan, Emma, Pontusoch Lina dock åkte jag hem tidigt med ma petite Frasie. Vi hade fått i uppgift att köpa 100 kr till en hemlig person min var Pontus, hur svårt är det inte att köpa paket till sin kusins kille? hehe de blev strumpor och choklad.. Innan lilljulen var jag och Lina i stan på mellandagsrean shoppade inte så mycket en tröja på Gina, sen hårprodukter och underkläder.
 

Tröjan jag köpte på rean och skorna jag köpte innan jul :)

how can a little word as sacrifice be so difficult

Ingen blogg lust nu överhuvudtaget... Händer inte så mcket heller.. Jag jobbar mest hela lovet och ät totalt fast i scrubs :)

 Imorgon är de julafton fast de är ju juldagen man längtar mest till!! är så himla taggad!
Pst körkortet lyckas jag behålla, även fast jag inte är expert på stadskörning och vänsterstyrd med automat :D haha

when four becomes three

Ekonomi prov! hjälp! fattar verkligen ingenting :S..... Har ingen lust att plugga heller...

Var i stn en stund mellan jobbet och skolan tänkte jag skulle införskaffa lite julklappar men nae, har ingen anning om vad jag ska köpa... Hitta dock en fin spets kläning till mig själv på cubus och en tröja på vila :) Funderar på om jag ska ha kläningen på nyår eller juldagen..

don't forget the raincoat

De senaste dagarna har varit stressande och väldigt väldigt roliga! :) Har inte haft tid för att blogga händer så myckt just nu....

Mycket på gång i skolan innan man slutar, så även på jobbet innan jul men de är skönt att känna att de snart är jul lov! Dock ska jag ju jobba nästan hela lovet men skönt att inte tänka på skolan...

You are the only one for me

JAG HAR KÖRKORT:D  yees, tog de igår morse! Åkte runt halvadagen och in till stan på lite shopping av julklappar... Hänt ganska mycket sen sist, har inte tid att blogga så ofta.

Idag har jag jobbat heladagen, jag och Lisa fick dela på 40 i snöovändret och brevbäring i tenniskor då är inget att rekomendera... Ikväll sitter jag bänkad framför tv och ser sex and the citycity, äter chips och dip och choklad pudding med grädde, helt perfekt  fetto fredag!


you are my everything

inte uppdaterat på länge..
*fyllt 18
*massa fina paket
*fest
*uppskrivning
*prövat balkläning
alla dessa saker har varit perfekt!
Så nu är jag helt slut och bara sattsar på uppkörningen...

it's my party!

Från och med nu är jag 18, yees it's my birthday! (jaa jag har vaknat)

Var nyss ute med morre gick en lång promenad, jag är hundvakt sen igår åt mina kusiners hund.
Nu sitter jag ock väntar på att folket ska komma och få börja på tårtan...


så söt


 


I'll get it!

Idag har jag haft tjejerna på middag och tårta, de var jätte mysigt :) Fick massor av fina presenter också :)
(kolla in mini skon, är den inte klockren?)




tomorrow it's my 18 birthday :)
orkar inte skriva...

you are so cute!


Två av mina tårtor :)

no wall

Tvspelskvällen hos Frida var lyckad och mysig! Kände mig faktiskt ganska duktig :P Senare drog jag, Lisa, Fani, Titti ut. Inte så mycket drag i Finspång dock, men de slutade med att jag och Lisa satt på ettan med Peter och Micke. De var faktiskt riktigt roligt :) Aldrig hört killar vara så seriösa på kareoke :D haha.

Idag har jag övningkört, pluggat teori, bakat tårtor och kollat scrubs :)
 

RSS 2.0