tävling!



http://kellybellybutton.blogg.se
Tävla om denna snygga friis & company väska hos http://kellybellybutton.blogg.se/2008/july/vasktavling.html#comment

Snygga!


Kalmar!

I morgon bär de av, håller på att packar nu, massor av packning! hur ska jag få plats med allt?

Nu pratas de även omTurkiet resan, blir de den 22 agusti? Hoppas :)

Jag tror jag får semester ett tag nu, killen som jag kör för kommer och ska pröva på måndag och se om han klarar av de. Visst skulle vara skönt med ledigt, men skönare med pengar!

Blå lr röd?


Tävling




http://tumadre.blogg.se/2008/july/tavling.html#comment
Tävla här om en av dessa söta sett :)

Älskar mitt armband!


Klantigt!

Har nyss kommit hem frånjobbet och ätit lite, Glömde mina buntlåde nycklar idag igen, hur KLANTIG får man bli? Tycker jag att de är så roligt att cykla tillbaka och hämta dem varje dag?- NAE.

Nu är det iaf bestämmt, de blir Kalmar på fredag, åker efter jobbet kl 12. Det ska bli skit kul, men synd att så några av tjejerna kunde följa med, de blir iaf, jag Nelly, amanda och Tove :)

Idag ska jag eventuellt grilla med farmor och farfar, sen kommer ricke förbi när han är ute på sin tömma-brevlåde-runda, det gillar jag :)


Lite av girlsen när vi hade studentbollen

no air

Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live can't breathe with no air
It's how I feel whenever you aint there
Theres no air no air

Favorit?


Vilken gillar du mest? :)

puh!

Överlevde tandläkaren :)

Oranga saker att gilla :)


Är det jag?


http://www.testriffic.com/test/lbsunset0519/5848/Which-Playboy-girlfriend-are-you-

Söta :)


Dessa söta :)

Shopping



Shopping idag igen :) gul kläning bikbok, vit/blå randig kläning GT, shorts, vit linne, New yorker, Svart byxdress, Cubus. Riktigt nöjd med mina inköp blir en sväng till stan i mororn med tandläkaren tyvärr, men då får man muntar upp sig själv så då ska jag köpa mina skor jag såg idag ;) 

Snygga från asos


Sötis Dino :)



Dino har varit hos mig igår, jätte mysigt :)

Söndag

En hel helg, fest i lindö + shopping, hasselbacken och lite till... I morgon börjar återigen en arbetsvecka. Nästa helg blir de vell antagligen kalmar, får se om jag orkar. Annars är de inte så mkt att längta till...

Goodiebag



Nu är det äntligen dax för den STORA Goodiebagtävlingen, värdet är på över 20 000:-!! Här kan ni se det mesta som ingår!!

"Jag är med och tävlar om en riktigt grym goodiebag hos Maria som har ett värde på över 20 000:-, Se till att vara med och tävla du också, den pågår t.o.m. den 31 Augusti 2008", De som sponsrar med priser är:

Lustjakt, Underkläder från Korsetten, KLOCKOR.NU, Rosenserien, Kleio, Solbrillor, Beautyinsideout, Coolstuff, Mirandashop, Textilboden, Tidningsmetropolen, Misterbling, ECCENTRICIntimprylar, Vild design, Tid & Lust, Evince Cosmetics, Guam Cosmetics, Rapunzel, Bergarelaxen, Limestore, PUSS.SE, Hud & Kosmetik, Joys4us, Barnparadiset, Bodylotion.se, Tarahumana, WellneswebshopPharaons
SMINK.NU
Efashion
Lepigen
Bodystar
Tävlingen har också ett 2.a pris i form av dessa skor från JiFashion4U:
 
(Vinnaren av skorna väljer storlek, vill ni hellre vinna skorna så skriv det)


vilka skulle du föredra på fötterna till helgens festande?


Vill ha!



Coola?


Glass :)

Idag har jag jobbat som vanligt, detta evighetsjobb, haha och imorgon är de tyvärr reklam :/ Idag när jag kom hem lade jag mej ute och sola, sol utan moln, de gillar vi :) Sen kom Rickepicke idag med som vanligt och vi åt glass, senare ikväll sen blir de tv:n jag gillar project runway

vilken är din favorit?


www.asos.com

Röda saker att gilla :)


mums!

Idag har jag varit duktig, jag har bakat både kladdkaka och blåbärspaj. Ricke kom förbi förut på sin postlådetömmningsdtur och fikade lite med mej, Mums! Nu är grillen igång och de är kyckling och rotfrukter på menyn :)
Måste bara säga att de är lite roligt att gå till jobbet med, jag jobbar ju med Lisa och de är ett stort plus, hon lättar upp vardagen :)


(bjuder på den)

Tävling


Nu har http://jessicafs.blogg.se/2008/july/tavling.html#comment en tävling, pass på att vinn!

lill-helg

Idag kommer Fredda och vickan hit de blir grillning och massa mumsigt, känns som om de är helg :) Det gillar vi!

Tävling



Jag är med och tävlar hos Wictoriia där man kan vinna dessa örhängen som är sponsrade av MisterBling som säljer alltifrån smycken till kepsar. Passa på att blinga lite extra på festen. Tävlingen avslutas den 5 aug. Så skynda dig och testa turen du också!


Påminner inte dessa sötisar om Satc? :)



I whant!

Asos


Lundi

Min helg har varit jätte bra, i fredags var jag hemma hos Ricke och vi hade mys :) I lördags var vi tjej gänget hemma hos Tove de var roligt att bara träffas vi tjejer en hel kväll och se på film och äta godis, chips och dip! De måste bli fler gånger! Igår kom Ricke och vi såg filmen Chuck and Larry, den var jätte bra!
Idag är de måndag, ny arbetsvecka, hmmm. Idag var jag hemma från jobbet mådde jätte dåligt i morse när jag vaknade ska försöka orka i morgon.

Jag vann!

Jag vann Alexandras tävling jätte roligt!

Alexandras tävling :)

Jag är en av dem som är kvar i alexandras tävling
(http://shopaholicbloggen.se/2008/july/vinnaren-1.aspx), jätte roligt jag har aldrig vunnit någonting. Gillar ni mitt tips?

Hemmagjord ansiktsmask för torr hy,
*Mosa en banan
*3-4 matskedar honung
*lite vatten
*fukta ansiktet med ljummet vatten och sen massera in ansiktsmasken.

Snygga från urban outfitters!


krångel med forever21

Vi har fått krångel med beställningen från forever21, de var första gången vi beställde och vi fick ett mejl att vi var tvungna att ringa och bekräfta våra uppgifter, är de någon annan som har beställt som var tvungen att göra de?


I like från asos :)


Helg!

Gud så skönt! Just nu sitter jag hos min morbror och Vickan ska snart gå till Ricke :) Extremt skönt idag när man sluta jobbet och känna att du har jag några dagar att vila upp mig på.  kändes som en snabb arbetsvecka eftersom jag bara jobbade 2 dagar :) Jobbet gick ganska bra, körde 46 idag som jag bara gått övning på i början av sommaren, men de gick bra ändå :) Längtar verkligen inte till på måndag, de ska regna + att de är reklam :/ I morgon ska vi hela tjej gänget till tove de ska bli mysigt !

market2remember

http://www.market2member.com/invitation.jxp?uid=e7638d98-9c5e-4bfa-9822-268243eb9798

Samla poäng, få pengar lr skänk dem :)

Gratis biobiljetter

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=50038

Vill ha från asos :)


Vinn en goodiebag

                                        

Laptopväska från PikMee, Halsband från Puss.se, Gucci inspirerade solbrillor, Butter Face & Body Cream från Nea Of Sweden, Dockor från Voodolls, Spel från Kitsch, Sminkprodukter från smink.nu, Halsband från Jammla, Armband från Lash och Guess Örhängen från Butiken Tid & lust.

Wysteriia tävlar ut en goodiebag klicka här  : http://wysteriiasblogg.se/2008/july/tavling-vinn-en-goodiebag.aspx

slut på semester

Jaha de var mitt sommarlov... Jag börjar igen i morgon. Kan man ha bara 3 dagars sommar lov? ska inte gnälla de blir ju pengar iaf :) De här 3 dagarna som varit har jag bara slappat på och varit med Rickard. Så himla skönt att inte känna att man har någon stress på sig! Idag har vi äntligen beställt från forever21, se mina fynd nedan!

Kär i dessa rosa saker :)


Från forever21



Dessa kommer hem till mig snart :)



Snygga skor från forever21


Marc Jacobs


Chans att vinna en Tote bag från Marc Jacobs special items collection.
http://shopaholicmamman.blogg.se/2008/july/-tavling-vinn-en-marc-jacobs-tote-bag.html

Vita saker att gilla :)




Sakerna är i från asos, bettiesgalleria, hm, forever21

monday,

Nu är de klart jag ska jobba ända till den 19 augusti, dagen innan skolan börjar. De är lite surt, om man ska orka skolan då direkt, men få njuta av mitt lilla lov fam till torsdag blev de bara...  

Helgen har de hänt ganska mycket känns de som. I Fredags var vi tjejer hemma hos Fani där vi snackade om resan och hade lite mys och såg the heppening, inte så värst bra film... I lördags hade jag och Ricke lite myspys och i söndags prövade vi de nya badhuset! de var ganska litet, var kul i 1 timme, sen kunde man åka hem..
Idag vaknade jag ganska tidigt av att rickard skulle iväg till jobbet, men de var så underbart skönt att känna att man kunde ligga kvar i sängen. Senare idag ska vi hem till Amanda och diskutera resan igen, vi har ju hittat ett bra hotell iaf Turkiet, Analaya.

fredag ,

Äntligen fredag! Nu är jag ledig en hel vecka :) Så jag började plocka om kring i mitt rum tänkte att jag skulle hinna med att förändra det lite :) Började med att plocka ordning på mina älskade skor, vilket igår kom upp till 88 par, men jag gillar dem allihopa!

Ikväll blir det någ lungt.. Och imorron så ska jag och Ricke laga mat ihop  :)

         Mina sommar favisar lite gladiator aktiga :



Blå saker att gilla!


Köpt mina skor

Nu har jag köpt skorna på bilden under, åkte in till stan idag handla även några fina halsband och 1 par örhängen och 2 armband.  Jätte nöjd :)
De är inte min vecka denna vecka, inget har gått spc bra på jobbet, idag glömde jag nyckeln till en buntlåda men nu har jag gjort de och kommer aldrig mer göra om de... men men skönt att de är fredag i morron då jobbar inte jag förens nästa fredag igen. 
Jag hade sett fel datum, det är idag jag och Ricke har varit ihop i 8 månader <3
Helgen är inte så mycket planerat i tjejerna snackar om att vi ska boka resan.


Vill ha :)


Ett måste på stranden i sommar


                  om de nu blir någon....

Bikini från topshop och glasögonen från urban outfitters

Resultatet


Bah!



Usch jag är så trött på de här nu, skulle inte jobbat den här veckan men nu blev de så iaf. Det var bara inte min dag idag kan jag säga, allt har krånglat på jobbet ... orkar inte änns prata om de...

Så idag unnade jag mig en ny parfym och mascara. Parfymen ska vara en av sommarens dofter och den luktar jätte gott :)

Idag ska jag baka bullar har jag fått för mig av någon konstig anledning, men känner ni känslan av nybakade bullar? mumma!

I morgon har jag och ricke 3/4 år, de har gått jätte fort! :)

Ändra synen på våldtäkter!

http://www.veckorevyn.com/skrivpa/index.xml?getnames=20#comments Gå in här och ändra synen på våldtäkt!

Sunday

Igår åkte jag först på kalas hos min faster som fyllde år. Men de var ju finspångs rocken på 1an så direkt efter åkte jag på förfesten blev hos fani där vi taggade till. De var jätte mycket folk ute, inte så mycket på dansgolvet men men kul att de häner något här för en gångs skull.

Imorse vaknade jag och ricke vid 12 (idag igen...) fast de var väldigt skönt att sova ut nu när de är helg! Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket jag har bakat en äpplepaj och plockat lite i mitt rum, fattar inte hur allt skit på golvet kan upp komma så fort...  I morgon är de min sista arbetsdag på 1 &½ vecka, ska jobba på fredag om 2 veckor nästa pass.

Gula saker att gilla :)



Sakerna är ifrån asos, bettisgalleria, hm och forever21

Äntligen fredag!

Äntligen helg! Jag har inte planerat någonting förutom idag känns jätte skönt för en gångs skull jag är så trött efter att ha jobbat en hel vecka. Fast idag fick jag reda på att jag är ledig hela nästa vecka förutom måndagen och de ska bli super skönt!

Idag, försov mig, (första gången i mitt liv!) skulle gå till Emma kvart i 7, men nu vaknade jag kvart i 7, kanske inte så bra. så de var bara att klä på sig och åka iväg. Självklart var jag vrål hungrig hela fm för att jag inte fått i mig någon frukost men var klar med turen kl 11 idag, även fast jag cyklade själv :)  Snart ska jag på kalas till min mosters man som fyller år och sen går jag hem till Ricke.

Min lilla Polly verkar redan ha vant sig med sitt nya hem, måste hålla på med henne mycket, för att dem ska bli sociala och keliga så de är ett litet arbete man har skaffat sig ;) Men dem är ju verkligen söta :)

Låt mej presentera Polly, dadadadada


Rosa saker att gilla :)


Äntligen!

Idag har jag och Ricke äntligen varit på smultronstället! jag åt en after egiht glass och ricke någon slags båt. Det var gott! men jag hade högre förväntningar så blev lite besviken :/ Men nu är de gjort :) Sen stannade vi i stan och titta på hamstrar, hitta jätte söta långhåriga :D vi får se...

Idag klarade Frida sitt körkort, Grattis Frida :D
 
I morse på posten började dagen bra, kammningen och ner slagningen gick bra. Kände mej lite stressad för att vi skulle åka till Söderköping så jag var stressad... Och vad händer? ... Jo jag fick en cykel som var reserv cykel, och vad är felet på dem? Joo stödet, de var för liten och cykeln ville knappt stå, så jag gickheller till trappupp gångarna. men när jag kommer ut från en uppgång, vad har hänt? Joo cykelna hade ramlat! All post låg huller om buller. då kände jag musten gick ur mej, men de var bara att se glad ut, försöka få ordning på de och fortsätta... Typiskt att de händer mig också..,. Aja nu har fått tillbaka ordinarie cykeln som kom från lagbningen idag :)

Nu har jag och ricke käkat pizza och köpt popcorn, känns som att de är en j*vligt Fett dag idag, men men ibland får man :P Nu ska vi se tv, byebye!


Tisdag

Steg upp klockan halv 6 i morse, så himla surt. Börjar igentligen halv 8 men var tvungen att åka ner med pappa för annan skjus fanns inte. Jag hade turen att börja kvart i 7 ist och de behövdes, tyckte de var massa post idag! Måste bara klaga alla som sätter brevlådan så att den inte syns, så att man får leta efter den! Eller att de inte står namn lr nummer på den! Då får man skylla sig själv om man får fel post, inte så lätt för en annan att veta... Jag var klar redan vid 11 idag, skönt att komma hem tidigt så man har en hel dag på sig sen. Det var perfekt tid för att komma hem lägga sig i solen och vila. Ser även när jag kommer hem att jag har en bäddad säng :) Senare sen bakade jag en kladdkaka, riktigt gott! Känns bra att äta sådana grejer nu när man cyklar och springer i alla trapp upp gångar :D + att jag var ute och gick en sväng nu.

Längtar jätte mycket till i morgon, känner mig som ett litet barn:Smultronstället!

P.S måste bara säga att jag har en söt Rickard :)

Var med att tävla om en Goddie-bag!

Detta paketet kan man vara med att tävla om, det skulle passa perfekt som en överraskning i sommar.


Klänning från Chicy.se, dockor från Voodolls, smink och presentkort från Care of Lena, te från Mighty Leaf, nagelkit från Depend, halsband från Puss.

http://catwalkqueen.blogg.se/ lottar ut denna goodie-bag för att tävla om den gå in här;
http://catwalkqueen.blogg.se/2008/june/catwalkqueen-tavlar-ut-2.html

RSS 2.0