Hellu :)

Idag skulle jag varit på teater i Linköping- Romeo och Julia, men jag fick lite ont i magen.. Idag är de sista avsnittet av topmodel, någ för man vet vem som vinner men ändå :) sen är de sex and the city, jag har blivit BEROENDE! Jag håller på att låna säsongsviss av Fani :) Börjar tänka lite på prov som kommer komma, nästa vecka har jag engelskaboken, som jag inte änns börjat läst... Sen veckan efter har jag Geografi prov på onsadgen, tätt fäljt av Matte, Engelskagramatik och ekonomi på torsdagen,( kan man ha prov på varje lexion en dag?) Sen nån gång ska vi hinna klämma in ett samhällsprov med... hmm... Mycket? Tur att jag inte har några prov liggandes sen tidigare (A) men nu blir de tvn :)  

Tjjo!

Igår hade jag och Rickepicke 6 månader, han är ju tyvärr jätte sjuk men jag gick till honom ett tag och jag fick jätte fina rosor :) Sedan var de ölbrännboll och grilla som gällde i vinbjörnsparken, sedan bad på brunnsborrningen med mycket löder :P Efter de bar de av till kristallen, det var faktiskt ganska dött, gå ut i Finspång är ingen höjdare... 

Idag fyller min pappa år så de blir lite kalas, senare sen måste jag ta tag i mitt pluggande. Mycket nu innan lovet!  



Jeudi

Idag har jag och Fani åkt in till stan, handlade en vit kläning som jag ska ha på avslutningen och en röd kläning med vita prickar :) Sen när jag kom hem tog jag en liten promenad och lagade mat. Ikväll ska jag bara ta de lugnt och titta på tv. Imorgon blir de helg, har bara två lexioner i morgon så de ska man vell inte klaga på! Helgen för övrigt blir någ ganska bra (ölbrännboll?)  tyvärr är min Rickepicke fortfarande sjuk, men han måste bli frisk snart :)  




mercredi

Idag har Lisa klarat körkortet, grattis till Lisa :D även andra lisa klarade körkortet idag, grattis till henne med :D För övrigt har min dag varit ganska bra. På franskan bjöd Lena på glass och vi fick sluta sen.  Efter skolan gick jag till Rickepicke som nu ligger hemma och är sjuk :( Efter att ha försökt pigga upp honom åkte jag hem och tog min vanliga promenad, pluggat lite glosor och ska snart se top model och sex and the city ;) Jag är jätte sugen på att åka in till stan har sett en fin klänning som jag vill ha! Men nu blir de tvn, byebye!

Mardi

Min dag började nyttigt med att jag och Amanda gick stavgång. Sen när jag kom hem gjorde jag lite Franska glosor och ekonomi. Tog även min vardagliga promenad på en timme :) Men jag har inte bara varit nyttig och duktig idag... bakade nyss en kladdkaka (ganska vanligt) Men den var super god! MUMS!

Kanske dax att börja ,

Hej allihopa! Jag heter Frida Eriksson 17 år och går andra året på Bergskaskolan samhäll/ekonomi.
Jag har inte lyckats fixat till min blogg, för jag tycker det verkar väldigt komplicerat :P

Idag är det söndag och min dag har varit ganska bra, jag har städat och tittat på fotboll, det var derby. Lotorp-Sonstorp (måste ju tyvärr till vissas besvikenhet ) att hejar på Sonstorp.  matchen slutat 1-4 :D

RSS 2.0