bästa!


bästa uppfinning bara 19,50 på hm!

mums

Nu är mamma Frida igång, jag bakar bullar, massor av bullar!

I'm loving angels instead


underbart

Damn...

Hallå!? Lena Ph är ju snart, panik!

shopping

Idag har jag hunnit med mycket! dock inte så vettiga saker... I morse gick jag upp tidigt för att åka till stan och shoppa lite , av någon konstig anledning så har jag köpt skor...   Var hemma redan vid 2 för att jag och Frida skulle hålla på med projektet, vilket gick jättebra allt är färdig målat nu :) Efter de gick vi och tog en fika på P2, blev de vanliga  en brownie! Efter de åkte jag raka vägen till Amanda där de onyttiga fortsatte med glass, dock hann vi få i oss en macka innan... Kul att vi kan ses så där nästan alla tjejer :) Sedan blev det ett kort farväl och nu sitter jag här... haha har verkligen gjort något hela tiden idag...
 

dock inte så bra bilder....

haha

haha så här mycket tror jag aldrig jag har garvat på en och samma gång! :D

oh like it like it!


Saknar Turkey, här är hela gänget samlat, Fitta, Anal, Tutte, Wagina, Flens och Nippel :D haha

:D

Hitta en till kul bild!

tanterna och farbröderna har hittat en egen parkering :D haha

ingen annan än du bestämmer!

Har fått alla bilder från tukiet nu utom Nellys, så sitter och tittar på dem, orkar inte ladda upp fler men de finns på facebook... Vill tillbaka, nu NU NU! Men här sitter man i kalla Sverige pluggar teori och bakar bullar... Och i morgon måste vi till skolan, jaa på lovet... Vi ska hålla på med vårat projekt, så slipper ju själva skolan men hör bara hur de låter att sätta fötterna innanför skolan på ett lov... Fast ska vell inte klaga de är kul att måla :) Blir en jäkla skillnad! Tänkte jag skulle ta tag i mitt liv lite på lovet och fixa en praktikplats, försöker få på simens ekonomi avdelning men dem är så sega... Så har jag bestämmt mej att inte skjuta upp alla läxor till sista dagen! Och nu ska du hålla de med Frida Eriksson!


:D


haha från kerta förra sommaren med Hårsmar

the best i ever had


and they call it

Just nu finner jag inga ord för något, är bara så trött och ledsen på saker som händer och man bara står och tittar på, men hur säger man ifrån ...


pizzatime!

Dagen började bra med att jag lyckades pajja min dator och släcka ner internet i hela huset... hmm lyckat! dock blev det lite ändring, åkte till Fani och vi gick en promenad och åt pizza, lr jag åt pizza, fanny tog  en sallad...läxorna är ju inte änns någon idé att titta åt för man lär ju inte börja med dem än...  Nu till kvällen hade jag tänkt bänka mig framför ensam mamma söker och se någon söndags film :)

färg


färgat

färgning

Igår efter skolan så följde jag med Amanda in till stan och shoppade lite, under hennes make up store sminkning som blev jätte fin :) Efter de så drog vi vidare till John på en liten förfest och käk. Själva festen började på Emils och Rikards 18-års fest och fortsatte på hotellet. Kvällen var ganska lyckad :) Ikväll tänkte jag bara ta de lungt och vila upp mig  sen igår, titta lite på tv, färga håret och äta onyttigt!

 

halsduk från gina, mössa från hm, finstickad från gina, jacka från hm, kort på mig och John från bussen igår

alanya <3


98:-


kostar bara 98:- på H&M, kanske ska slå till!

TRÖTT

Hemskt trött, idag blir de att lägga sig tidigt. Träningsverk sedan igår för första gången på flera år, så känner mig helt stel... Trapperna kändes som de aldirg tog slut... Nu måste jag sitta och plugga på ett svenska prov jag har tills i morron om nodens språk historia, hur intressant låter de? Jätte! lr hur? hm..

Fått ganska många bilder från turkiet nu man vill bara tillbaka, dock ångrar man vissa klädval ser man nu i efterhand men vafan vem brydde sej? :D- Inte jag!


Blondie

Mysig fika idag med lite girls på P2, sitta och snacka lite skit är aldrig fel :) Skönt att unna sig något onyttigt idag sprang konditionstest på idrotten, riktigt jobbigt...
I morgon blir det att jobba hela dagen förut när jag ska till tandläkaren och spänna, sista gången! om en månad är den borta!!

P.S jag råkade ju ta bort min papperskorg, nu är den tillbaka, tack för hjälpen! :)


Jag vet att inget blir som man tänkt sig men jag är faktiskt  nöjd just nu med beslutet!

Lyckokänsla!

Idag innan kalaset upplevde jag lyckokänslan! Dino! Gud så söt han är! Idag var vi ute och gick en halv mil, han är så gullig när han trippar fram och att han är en liten tjockis :)

Som sagt var på kalas idag hos min kusin Joel som fyllde hela 9 år, ser honom fortfarande som 5... Men jag fick ju min tårta iaf! :D


sötis Dino!

Kalas

Sitter nu i skolan och har info&layout, det finns roligare saker än de här kan jag garantera... Jag håller på med mitt "företags cafe" och blir jätte sugen på bakelser och tårtor!  Kanske ska sattsa stort idag och baka?



Tack ;)

tror faktiskt jag skulle kunna klara av att åka bil i natten nu. Det känns lite värre med spegeln, får gömma mig från dem ett tag, problemet är ju att de finns överallt... haha

matte provet gick sådär, man visste inte om de var lätt eller svårt, men hoppas de gick bra iaf! Bara a.tt börja plugga till nästa prov som är på torsdag i svenska om typ finska danska och danska mojs..

allmänt sjukt

Efter en dag med icke så hård pluggande matte som bestämmt tvingar jag mej upp kl 7 i morgon även fast att jag har sov morgon till 10! För övrigt nu ligger jag här helt skräck slagen, tänker inte åka bil i skogen på natten iaf...

Under dagen har man känt sig lite halvbakis och allmänt illa mående men de får man ta, hade kul igår iaf och det är de som räknas :D är stolt att jag inte tryckt i mig så kallad bakisföda idag, hållt mig lite till de normala! :)

yees!


den finns, så nu är den på väg hem till mej!

hit och dit

Igår var vi på kalas hos Titti som fyllde 18. Vi fick någon jättegod nudelgrej och vårrullar med rulltårta till efterrätt, super gott!
Idag tog jag en riktig sovmorgon, vågar inte säga hur länge, men de var otroligt skönt! Sedan nu har jag bara gått runt och slppat pluggat lite tiori och övningkört, de börjar närma sig nu!

vill ha!


Snygga stövlar från vagabond

Titts

idag är ingen vanlig dag för de är tittis födelsedag....Grattis!

L


denna supersöta fanns bara kvar i L, synd..

påväg till mej



.

new faces makes me smile :)

LENA PH!

Kom hem från humanisktiska idag kl 7, så är inte så extremt sugen på att plugga.. Simma idag på gympan, verkligen skönt man kanske borde ta tag i sitt liv och skriva in sig... (vilket aldrig kommer hända) Var duktig i dag också gick och jobbade en timme i mellan mötet och gympan, så dagen har ju hittils redan varit smockad. Just nu sitter jag här och poppar Lena Ph, vad annars? börjar bli extremt desperat nu, de kommer ju hit i november och jag måste gå, problemet är att ingen annan är spciellt sugen och att gå själv känns inte så kul kanske... men jag måste dit!

I'll

åkte kvart över sju i måste och kom hem kvart över sju på kvällen, gick till körskolan efter skolan, snart är de dax! Nu sitter jag här och har precis lagat tacopaj, behöver lite energi för att orka ta tag i några läxor... Men i morgon för jag ju sovmorgon, börjar inte förens kvart i 1 med idrott och slutare efter den, fast ska ju på humanistiska i morgon, så behöver förbereda lite emellan..

vet inte vad jag ska säga, det började falla i smaken
och plötsligt står jag här, uppenbarligen med något jag tror är en nitlott,
jag vågar inte änns skrapa för man vet att man ändå inte vinner något,
och besvikelsen kommer att växa
kommer högsta vinsten någonsin komma?

sugen


Turkey!


mera bilder kommer

snygga och billiga från h&m


plugg, plugg

Sitter här och försöker plugga går inte så värst bra... Känns som man har hudra grejer och man vet inte vart man ska börja, men jag har satt upp som mål att läsa igenom protokollet till humanistiskamötet som är på onsdag, sen ska försöka ge mig på lite ekonomi. Sparar marknadsföringen till i morgon, för den lär ju säkert vara roligare då :P

Lina var här förut vi var hurtiga och gick fakiskt en liten promenad, känns bra! men nu måste jag ta tag i mig själv och börja!


det är jobbigt när det börjar falla i smaken

Du
Det är nånting jag vill säga dig
Det är mörkt nu
Och du har lagt dig
Och jag ligger här brevid
Och jag vill att du ska se
Ååh hoppas du kan läsa mina tankar

Du
Du undrar väl nångång som jag
Finns det nån annan
som kan göra dig svag
Men vi är som ett pusselspel
Som passar med varsin del
Ååh hoppas du kan läsa mina tankar

Det finns bara en av mig och det är jag
Det finns bara en av dig och det är du
Det finns bara två av oss och det är vi.

Tid
Jag hoppas att det räcker till
Och att det håller
Så länge jag vill
Och om du håller mig hårt i hand
Fast vi blir främlingar ibland
Ååh hoppas du kan läsa mina tankar

Andas i mitt öra
Jag lyssnar jag vill höra
Nära och kom närmre
Ge mig, ge mig värme

Morgonen

Så himla trött, har massor sömn jag skulle behöva ta igen, men man kan ju inte sova bort hela helgen... I morse gick jag upp för att göra något stor artat jag inte gjort på 2 veckor! -Gå! seg som man var fick man tragla sig varvet runt fast de var skönt efteråt. Jag har hunnit med mycket nu på morgonen jag har t.o.m klippt håret.. Och nu hade jag tänkt att jag skulle sjunka ner i min härliga ekonomibok, blir lätt att man halkar efter på en vecka..

Hemma!

Nu är jag hemma från en urballad vecka i Turkiet! det har varit super härligt! Vi har legat på stranden, åkt partybåt, dansat på bardisken och haft allmänt kul :D Jag orkar inte skriva ner allt, det kommer bilder.

Yeah!

Om 2 timmar drar vi till Turkey :D

Hm

hms cardigans är underbara just nu!

Turkey!

I mogron åker vi! :D

2 dagar!

Grattis Amanda till körkortet! Var nyss ute och åkte en sväng gick jättebra :)
Skrev klart mina religonsuppsatser idag, känns skönt att ha gjort dem, så tänkte jag sattsa på matten i morgon!

Nu är de bara 2 dagar kvar! Endast två dagar kvar! Var hemma förut idag och packade mina saker, har endast små saker kvar nu som jag får lägga ner på fredag..

RSS 2.0