Julda'n

 

Julafton var helt okej! Fick sex and the city boxen, en plattång lite pengar (en bil på g?) och i hundra kronors av Malin fick jag en apa som blåser torrt nagellacket, helt rätt! Själv fick jag ju köpa åt Johan så det blev en sådan plast sak som skydar bananen i väskan.

Nu sitter jag här och är taggad för att dra igång och festa snart!  


God Jul!

Merry Christmas, joyex noel et feliz navidad...

Har inte uppdaterat på länge eftersom jag jobbar dygnet runt nu ungefär... Har räknat ut att jag har ca 200 timmar som jag får lön för i januari! :):):) NÖJD!

Men nu är det julafton och den kommer spenderas hemma i Sonstorp med halva tjocka släkten och med överskattat mat och massor av julklappar! :)


20

Sitter redan uppe och dricker té, ska strax gå ivg till jobbet för ytterligare en 12 timmars. Har haft 3 st 12 timmars på en vecka. Känns starkt och nu märks det för jag måste få sova!

I fredags var det ju postenfest! Vi var en sväng hos Elin innan.. Det började med en tipspromenad om saker man tro sig veta men sen hade det m helt andra saker. Frågarona handlade om tex. vem som är störst i truten, strakast eller minst flygrädd. Altenativen var alla anställda. Sen efter tipspromenaden så var det upp till bevis vem som var "starkast" "störst i truten" osv. Dert var faktisk skitkul! Jag vann min gren, minst flygrädd, haha!

Men nu måste jag åka till jobbet!

15

Så jäkla trött just nu, vågar itne gå och ta en powernap heller för då kanske jag inte somnar sen.. är inte bara trött i huvudet utan för att det har varit en dag med massor snö och folk vet inte vad skotta är?! Bli så himla arg på människor som gör en liten gång och vräker snöhögen som blir över under brevlådan, Tack! man blir inte litre trött av att cykla när det är halt och kallt sen stanna vid varje brevlåda för att kliva av ca 500 gånger! ( förlåt för mitt utbrott men är arg...)

Men förövrigt är det lungt, lite halv tjock reklam i morgon men det är ju bärhjälp så jag blev av med nästan hela dunderbacken :)

PÅ tal om något helt annat lyckades jag göra jättegod mat med kyckling, curry, chili och bananer, yummi :)


P.S

bra jag lyckas med layouten....

15

Herregud vad ska jag göra nu!? Har sett sista avsnittet av vänner, nu finns det inga nya :( Fast det är klart, mitt liv är fullt av jobb nu året ut. Jobbade 12 timmars i går och ska jobba 7-15 till på fredag och lördag- söndag har jag 12 timmarspass sen fortsätter det ungefär så... Fast jag klagar inte! ( även om jag cyklar ute i ca 4 timmar och det är 1 dm snö och snöar och är 5 minus ute) Skönt att ha jobb och få in pengar för sen knaske jag inte får något igen...

Frida hämtade upp mig i dag efter jobbet så åkte vi till p2 med Tove och Fanny, så skönt att bara umgås och fika :) Sen kom vi in på något som ligger mig nära till hjärtat. Gamla julkalendrar! Jag älskar't Trolltider är min favis, sen är det ju mysteriet på greveholm, jul i kapernaum och massor av roliga! Så om vi nu lyckas ska vi ha maraton på julklaendrar :)

Nästan så jag måste hämta vhsn nu, har dock bara alla på band...

Lovley!


Har glömt bort att visa mina nya älsklingar som jag inköpte för ett bra tag sedan, totalt underbara!
från Bianco


13

Redan den 13 december idag! vilket är Lucia dagen. Min farfar fyller år idag så ska snart ringa och säga grattis!

Just nu känns det inte som om jag kan slita mig i från vänner. Jag brukar ju inte tycka om amerikanska serier, (krångligt med engelska liksom...) Men det här är roligt, så roligt att jag är inne på 10 säsongen... :)

Nu har jag en riktig jobb vecka att se fram emot, ska köra posten måndag- fredag så ska jag troligtvis kanske vara på hårstorpsgården i helgen :) MAN får dock inte glöma postenfesten på fredag!



7 december

Just sett Ullared på tv5, snacka om att jag blir sugen på att åka till ullared! Vill bara gå omkring och shoppa :) Någon som är sugen på att haka? ;)

För övrigt är jag väldigt rastlös, fick köra 46 idag så har varit ute och cyklat i spöregn i 4 timmar! 4 timmar tog det idag med reklam! Mina fingrar  är fortfarande frusna och stela  :D I morgon ska jag jobba kväll på posten och onsdag och torsdag dag på hårstorpsgården! så blir lite pengar nu i veckan.
Fick mitt julschema idag på posten, ska jobba eftermiddag den 23 så jag får inga julklappar :/ haha fick jag ju inte förra året heller, men jag fick en av Uffe för han fick typ 15 st :P


the dream

Jag hade en dröm, den är borta nu...

... Men jag har världens bästa och gulligaste kisse :)


4 december

Idag har jag gått min första introduktionsdag på hårstorpsgården! Det känns faktiskt bra :) Ska plugga på lite mer teckenspråk nu bara och lära mig allt runt i kring, men kontakten med de boende och personal funkar bra :)

I går hade jag ju mitt födelsedagskals, tyvärr kunde ju inte min mormor och micke komma, inte heller morfar och Ingla och inte Niklas och Martina heller.... Men fick mycket fina presenter. Jättefina tyggalgar och pengar, presentkort, filmer och ett snöarmband! Helt lyckat :)

Nu ska jag se Idol, helt slut i huvudet av all info jag fått idag!


3 december

yey! I dag fyller jag otroligt viktiga och betydande åldern 19! haha. Jag har bakat massor av kakor, tårta och cupcakes, tur att jag älsakr att baka!

Jag undrar var all snö är? Det är vitt på backen av frost, men ingen snö :(

En annan rolig sak är att nu kommer jag ha jobb framöver lite iaf. Ska på min första introduktion i morgon åpå hårstorpsgården, måndag jobb på posten, tisdag jobba kväll på posten + att jag ska börja redan nästa vecka att jobb på hårstorpsgården och får ett julschema av posten på måndag! Känns skönt att veta att det kommer komma in pengar i Januari också :) 

men nu ska jag städa lite till, göra det roliga jobbet och tömma kattlådan ;)

RSS 2.0