muffins

Just nu gör Frida något väldigt ovanligt..... BAKAR MUFFINS

a week

Har börjat drömma massor av konstiga mardrömmar så har jätte svårt att somna och när jag vaknat kan jag inte somna om...

Så nu sitter jag här har varit vaken sedan klockan sex och har fått för mig att snart åka in till stan och titta på lite julklappar. Min Micke fyller ju 50 år nu och ska firas på lördag så måste hitta en bra present! 
 
Börjat funderat på julklappar med. I våran släkt drar vi ett namn varje år och till den personen ska man köpa en hemlig klapp som denna personen inte vet vem det är i från, skit kul! Förra året fick jag min kusins kille Pontus och i år har det inte blivit lättare om jag säger så! Men jag ska komma på något riktigt kul!

1 vecka kvar till jag fyller den (himla underbara) åldern 19!


aj!

Så jäkla ont i kroppen idag, körde ett riktigt träningspass i går med dubbla lägg till reklamen och massor av trappor! I går efter jag slutat springa kändes de som kramp hela eftermiddagen...

Nu är jag taggad till tusen för att gå hemma en dag är helt okej, tvätta städa, laga massor av mat, baka och slå in Emmas paket står på schemat idag!
Så jäkla tråkigt att tvätta, hänga upp och vänta på att den ska torka :( Idag har jag bestämmt att det ska bli chilikyckling med pasta och vitlök (jag har vitlök i allt haha)

oj

Har lite lite internet nu!
Hänt mycket sen senast, är inte på bästa toppen humöret nu och har inte varit det på ett tag men jag hoppas att jag snart kan slappna av och njuta!

Vill tacka alla söta tjejer för igår! Alla var samlade och sa hejdå till alla, Tove och Amanda är först ut nu på måpndag till Australien, vilken upplevelse! Så klart man kommer att sakna alla, men alla kommer ju tillbaka!

Tack så mycket för alla fina presenter jag fick i födelsedagspaket! :)

The new home

Sitter hemma hos mamma och pappa nu, har ju inget internet i lägenheten och det lär ju ta 15 veckor att få det också säkert.... Sov första natten i lägenheten i natt, sov som en stock så det var bra!:) Mycket att plocka med just nu bara och få upp gardinstänger och sånt smått.. Men jag gillar lägenheten ganska bra faktiskt, fina tapeter och lite mysgare med mindre yta! :)

 

flytt,tapeter, städning

Skrev nyss ett inlägg men det försvann, så orkar inte skriva om det. Jag gör inget annat än att städa flytta och jobba iaf ;)

Måndag!

Jobbar eftermiddag från och med nu tills någon säger att jag inte ska längre... hmm, kan innebär tills i morgon eller tills några månader :S Beror på hur länge som hon som jag är vik för är sjuk. Så nu hämtar jag post och tömmerbrevlåder  :D haha

Annars så tapetserar vi eller packar som galning!  Men nu ser det riktigt fint ut och alla möbler flyttas på lördag!

Är lite nervös iinför i morgon när jag ska och prata med Lisas chef om vikariat och sånt, alla frågor o så :P Men å länge man är ärlig och svarar någorlunda ska de nog gå bra :)


RSS 2.0