IKEA

Hittade lite smått och gott på IKEA, men måste nog bli en sväng till innan flytt om hyllorna måste lämnas kvar... Denna gång var vi ännu smartare, köpte ju silvriga krockar förra gången och nu köpte vi en svart stång= de silvriga krockarna passar inte på svarta stången= dagens dilemma.....

*Svarta krockar
* 2 hyllor

För att förvara mina skor på ett smart sätt blev det som en bokhylla som går att tränga in i klädkammaren, mycket mindre uttrymme i nya lägenheten, inte lika mycket garderober och så, så måste fxa smart förvaring! Längtar lite, men i helgen blir det bara spackla, slipa och tapetsera! Känns lite stressad över att behöva vara ute till 15 november och man ska tapetsera och måla i den andra lägenheten och flytta!

Glad idag!

Yey! jag är på super humör just nu!

1. Jag ska jobba på posten på fredag!
2. Jag ska till IKEA nu!
3. Jag ringde till Lisas jobb och jag ska träffa henne och några anställda på tisdag!

Så just nu kan jag inte begära så mycket mer! Fick hem 5 stora kataloger med tapeter igår med och det bästa av allt? Jag får bestämma tapeter helt själv! Det ända jag hör är det är fin det blir bra, hur fult de än är så :P (blir värre om jag får tapetsera själv...)

Vilket positivt inlägg! Jag är väldigt positiv och glad just nu :)

TRÄSKET

Nu sitter jag i samma träsk som många andra, arbetslös! Så nu har jag gjort masor av cvn som jag ska skicka och gå och lämna överallt! Måste ta tag i det här nu. Lisa skulle höra uppe på sitt jobb efter lite nummer också rekomendera mig, söt hon är! :)

Positiva iaf, Blir från och med nu storängsbo, det blev Kapellvägen = halvahyran. Så nu måste jag ha ett jobb!
Lite ledsenär jag iaf, att lämna den här underbart fina lägenheten, igår efter att ha städat i 7 timmar så ser man hur fint de är med alla strukturer och vinkar..




Farlig? ;)


pinkheart

Just nu är jag inte på så bra humör... Vilket de flesta runt om kring mig nu har märkt. Igår var jag tydligen så nere så att Frida valde att pigga upp mig genom att ge mig en present! Glad blev jag iaf hihi. Jag fick ett rosa hjärta! Hur mer fridigt kan det bli om det inte är hjärtan och rosa? :)

Tyvärr hjälpte det ju inte så mycket att allt släppte.. Dock har jag inte gjort mitt val än för är lite orolig at det inte ska finnas jobb och så, men kan ju inte dra mig igenom när jag inte orkar! Visst jag älskar barn! Men lärare kanske ändå inte är rätt val? Men vad vet jag... Förstår alla som sa att man inte skulle orka plugga direkt efter studenten, jag är ju trots allt den ända jag vet som hoppade på högskolan direkt. Man kan faktiskt ta ett sabbats år och komma igång igen!

Så om några månader blir det att flytta igen, till Finspång! Igen är väl förvånad? ;) Ska kolla på några lägenheter i morgon med mamma och jag hoppas någon är fin!

Föresten Frida fyller år idag! Grattis!


fint va?




TENTAN GJORD!

Äntligen är tentan klar!!! Ni kan inte förstå vilken lättnad det är! Har varit nervös för det här länge nu... Men nu är det klar och i helgen är det fest!

Min mobil är helt cp och kan lägga av närsom, lite jobbigt men hoppas den håller ett litet tag till.. (eller lång tid)

Men är bara så lättad över att typ svåraste tentan detta år! Är ju inte säker på att jag klarat den men kändes bra iaf.


a cake

Nu är det bara begrepp som gäller i mitt huvud, dock städning också. Blev tvungen att städa förut så nu är jag lite sur...

Emma och jag har varit duktiga ändå! Igår pluggade vi på begrepp och slrev om dem och greja och jag gick upp klockan 8 i morse för att åka till Finspång och plugga! Så nu har vi hittat "alla" begrepp (tror vi iaf) så i morgon blir det plugg och minihemtenta! Nu ska jag snart iväg och äta Thai med alla och säga hejdå till John som åker till Thailand, blir ändå lite mysig avslut :)


var ju även tvugna att ha kladdkak till pluggandet med sockerbitar i!

Jag, sitter som ett otåligt barn och väntar! haha


PLUGG igen!

Har precis haft ett litet "ryck" om man kan kalla det de. Började riva ut massor av saker ur garderoberna, rensade bland smycken, handdukar, lakarn, kläder och skor! Känns som att allt är borta! Känns skönt nu efteråt men blir ju bara mer stressad av att jag igentligen borde plugga på tentan, kan ju inte skjuta upp de till sista dagen som man har gjort med allt annat när det gäller pluggandet de senaste åren... Känns som jag har lite koll, men eftersom det känns så så har jag antagligen helt fel. Men jag har bestämmt mig för att klara de här! Alla andra gör ju det så varför skulle inte jag det liksom? Tänkte jag även skule laga massor av mat idag så man slipper resten av veckan typ då kan jag koncentrera mig på tentan!

I morgon blir det iaf didaktiska modellen klockan 10! Ser fram emot (NOT) Ni hör ju bara på ordet hur kompicerat det är...

lisen


Vissa är linslusar och datafeaks :)


my life be like

Sitter nu och äter en rejäl frukost med ägg och yougurt med flingor. Kändes skönt att lämna in protfolion igår så man kan gå vidare med annat.

- Uppsats
- Portfolio
- Vfu-uppgift
- Litteraturseminarium
 
VFU-uppföljning
- Begreppstenta
- Uppsatsseminarium
- Kursseminarium
- Didaktiska modellen
 
Ja, jag snodde listan av Emma, men varför göra en ny när det finns än :) (Men Emma du hade glömt Didaktiska modellen, hur kan du någonsin glömma den? ;))

Så nu gäller det att verkligen sattsa, är sjukt nervös för tentan, var det 80% som kuggade förra gången?

Men skolan är ju inte allt! Blev inget IKEA för oss heller, så blev en tur i stan och leta reda på present till Titti.
Sen igår frågade JOhn om jag ville komma på hans avskedsmiddag, så på fredag blir det att säga hejdå till John, han ska ju vara borta länge! Finns det bullar där? ;)

Och på tal om bullar så bakade jag Brownies igår! Så bjöd hit Simon på fika. Mina cupcakes tog slut nu så jag måste baka nya :)

(P:.S Emma, jag skiter i så och men ;))


move

Sitter nu i Sonstorp och försöker skriva lite omdöme till loggen. Hur svårt ska det vara att få ihop en sida! Jag anser jag är klar och är uppe i 7 rader, hmm... Börjar bli lite orolig inför tentan med, herregud inte långt kvar! Men jag har gett mig fasen på att klara den!

Just nu orkar jag inte tänka på plugg utan längtar till IKEA i morgon med emma :)  är dock lite fundersam på om jag ska sova kvar i sonstorp och ka till Emma i morgon eller om jag ska åka till stan och ta bussen till Finspång i morgon bitti, så skönt att sova hemma med...

Soffhäng och sjukligt

Sitter nu och ser topmodel med hårinpakning i håret! Är riktigt risig också, näsan är täppt och kanske har feber? Fick just nu ägg, mackor, té och risifrutti framför mig! Underbart! :) så nu tänker jag inte skriva mer! :D


myspys igår


people always hate

Ska strax gå iväg till bomull, dumma Emma som inte kunde följa med! Eller ska jag säga dumma obama? ;)
Skönt med lite sovmorgon idag med! Blev ju till 9 eller nått iaf, var tvungen att gå upp och skriva på loggarna. Har lite pres på mig, ska vara klar till på onsdag då jag måste lämna över de till Emma och hon ska bedöma mig! Hoppas de blir bra! Så har jag lite panik inför tentan och uppsatsen med (Nej jag gör inget annat än att tänker på skolan eller pluggar) Som tur är sägs det att den andra kuren är lite lättare :)

Men nu ska jag gå på utvärdering!


Ett år sedan vi var i ALANYA i morgon! Känns som typ igår!...


RSS 2.0