that bitch don't know who she's messing with

Ska snart gå och lägga mig, börjar 7 i morgon på posten till 15 sen vidare för 16-22 på mogård... Så måste sova mycket, är lite nervös för hur det ska gå, men det kommer säkert gå bra!

Helgen har varit bra, blev en dubbel, fredag på hugo och lördag på hotellet och idag har jag sovit länge, tvättat och gick en väldig snabbis med amanda som inte kompensera alla chips och popcorn vi nyssd åt haha!

Sorry to say that you lost this weekend

*

Fick mitt första intro pass på mogård idag med! Måndag 16-22!

mynt är inget mått på rikedom

Otroligt skönt att köra brevbäring i hagel piskandes i ansiktet och bli dyng sur av regnet.. NOT! Men gick rätt fort ändå... återigen brevbäring i morgon med tung reklam, men fick mycket mera avlasting för att mitt var så tungt, så har nästan ingen lägenhetsreklam :)

Nu ska jag snart iväg på innebandy... Har lovat posten gubbarna vid något dumt tillfälle för några år sen att första onsdagen jag är ledig ska jag vara med. Ingen köper mina dåliga ursäkter längre så i kväll är det dax! Är dock lite orolig över att jag kommer gå sönder..

baby don't lie to me

Skönt det var att gå upp tidigt i morse och åka till jobbet! Är faktiskt inte ironisk... Jag gillar posten och är glad att jag har jobb! Så bara att bege sig till jobbet i morgon med. Funderar på att köra på shorts, det börjar ju bli "brevbärartid" för shorts, så jäkla varmt!

Var hos Amanda igår på lite fika med nybakta muffins och lite mys, hon har det jättefint! Man blir själv så sugen på att göra om hos sig själv hela tiden, men det får duga som det är här, skapligt nöjd iaf :)

Ikväll kommer Fanny och Amanda hit så blir det desperate housewives!


sad but true

Har varit borta länge nu.. Har inte haft någon lust att blogga och allt har bara varit rörigt, jobbigt, påfrestande och jag har inte varit en människa på länge... Men nu har jag valt väg själv och tänker försöka hålla mig i balans!

Men efter att ha skrattat till bröllopsfotorgafen igår och umgåts med Vickan och Alwin hela förmiddagen börjar det bli dax igen..

Igår kväll kände jag mig äntligen lite som en människa igen, bröllopsfotografen är en typisk Frida film och jag hade otroligt trevligt och roligt! I morse åkte jag hem till Vickan och Alwin. Han är så himla underbart söt! Vi var ute och gick och mina mamma känslor väcktes till liv efter att dra runt på barnvagnen. Sedan när vi kom in somna han tätt intill mig och sov på mig i säkert 2 timmar. Gulliga lilla unge! :) Han fick mig helt klart att tänka framåt och på roliga saker!

Har ju även klarat mogårds provet nu, så himmmmla skönt!!

JAG skrattar åt dig....

sfhdffjg

JAG ÄR ARG, JAG ÄR ARG!


RSS 2.0