Need you know..

Sitter nu i soffan och myser med "mina" små underbaringar! :) Får b ehålla dem till på söndag iaf tror jag, så jag är lycklig!  Har nyss  också varit och tagit en brakfrukost hemma hos Tove.  Så kul att träffas när man inte träffas så ofta när man jobbar jämnt.. Så ska snart i väg till jobbet, har jouren idag också men hoppas på att jag inte blir väckt.

Passat på att lagt ut en snygg skinnjacka med nitar på ute på tradera den som är sugen!
http://www.tradera.com/Ny-skinnjacka-med-nitar-S-36-38-auktion_163302_116631485
Den är ju snygg men förstor :/


Just nu går mitt liv på deja vu.. Jag vet hur det börjar och jag vet hur det kommer att sluta. Men ändå låter man inte bli... 

o shit not you agin

Var ungefär hundra år sen jag skrev här för att vara exakt...

Har inte gjort så mycket i sommar. Har kombinerat jobb på Mogård med posten och en hel del festande! Har även fått förlängt 6 veckor med över 100% på Mogård så jag kör på! Trvis så himla bra med de jag gör och ska även läsa teckenspråk varje måndag nu fram till lucia. Kom ju in på internationellcivilekonom till hösten men känner att studier får vänta för just nu vet jag vad jag vill göra, just de jag håller på med! Har ju även fått gått intro på hyttvägen, så allt känns super!

Har även hunnit flytta från min etta på dewikan upp till nyhem där jag stortrivs i min fina lägenhet! :)

Just nu har jag varit kattvakt åt två små gullefjun när Bergström är på semster, vet inte hur jag ska kunna lämna ifrån mig dem när dem är så mysiga och underbara! Men saknar så klart min egna lilla Lisen!

En del av min sommar 2010, har inte så många bilder men här är några


































RSS 2.0