dewikan bo!

Om man skulle ta och gå och lägga sig kasnke?... Hade så uppenbart roligt igår att jag var vaken till 6 (6 på morgonen!) då jag fick panik över att klockan var 6 och inte 2... Så jag råkade somna direkt på plats! Vaknde dock upp vid 9 och hade lite smått panik för olika anledningar men ska ju börja flytta idag!  Taptesera, fixa och dona lite! Så glad att jag fick nycklarna igår ist för på måndag, har man ändå en helg på sig...

Ikväll är det dubbel!

:)


OJ

Ibland har man bra dagar och ibland har man dåliga dagar... Just nu har jag haf väldigt många dåliga dagar, men känner att det börjar lätta lite, dock kommer jag väl känna så här ett väldigt långt tag till för att allt bara strula till sig...

MEN orka vara sur och negaiv för det! Jag har faktiskt haft en bra vecka! Jobbat hela veckan, bästa vädret för en cyklande brevbärare är de!
Fredagen var tokig! haha, Jag Josefin och Ida åkte in till otten, jag skulle jobba dagen efter så skulle hålla mig lugn, och det trodde jag på själv... Annika bjöd oss på varsin drink, okej jag kan ta den! Sen så blev det cider och sen blev vi bjudna till ett bord där redbull och vodka var "ta tills det är slut".. Japp det blev ju en lugn kväll... + att vi hamnade på "efterfest" och jag var hemma vid 5, skulle upp 6! Hade lite ångest där, men jag kände jag lever bara en gång och jag mådde ändå inte så dåligt, bara det att jag inte fick köra bil...
Lördagen, efter jobbet blev det en tur in till Linköping men Ida, Josefin och Alex vi åkte till Martins och deras inflyttningsfest och sedan åt några på subway, sedan gick vi ut på någon ställe(kommer inte ihåg vad det hette) men inget den kvällen blev väl så som jag hade hoppats, blev lite jobbigare än vad jag trodde... men men
Måndags var det åter till Posten.
Tisdags jobbade jag också, dock lyckades jag bli påkörd av en bil uppe på dunderbacken som bara stack!! Men som tur var tog cykeln det mesta av smällarna, har bara ett fläskigt blåmärke på låret, men som sagt kunde blivit mycke värre.... På kvällen åkte jag Josefin och Ida in till IKEA för att shoppa på oss lite, slutade med lite inredning, en tröja och självklart SKOR! 
Onsdags jobbade jag också.
Torsdag åkte jag ill stan för att gå till tandläkaren och vad säger människan?! Du har en liten glipa där på sidan sedan operationen, vill du vi sätter tillbaka tandställningen?! NEJ TACK! Inte tandställning till jag är 23 för en lite glipa som jag inte knappt stör mig på... Lyckades även fynda lite mer inredning och bra att ha saker, även en jeansskjorta :)

I morgon blir det jobb och på kvällen har jag ju fått lite förslag så får se...
Lördag är det DD iaf! (vad annars)

black

Look back before you leave my life
Be sure before you close that door
Don't do what you're about to do
My everything depends on you
And whatever it takes, I'll sacrifice
Before you roll those dice
Baby think twice


noir

pourqoui tu faire moi désolé tu était mon petit fraise...

.

Hur ska jag gå hem när allt är såhär?
Jag vet du kommer att se på mig sådär
Och säga "Vad har du gjort ikväll? Och vad har du bestämt?
Du sa du behövde tid, du hade tid"

Du vet hur allt ska bli nu, allt är sagt, luften är ren
Allting blir precis som man förväntar sig
Du är ett glashus, och jag är en sten
Men det är du som försöker se igenom mig

Du frågar "Älskade dom dig ikväll?"
Jag svarar "Dom älskar mej bara nu,
Den enda som verkligen älskar mej är du"
Du frågar "Tog du dom med storm ikväll?"
Jag kommer faktiskt inte ihåg
Men mina fingrar säger att det var ett segertåg

Du säger "Det har varit rätt så tomt här,
Det är verkligen skönt att se dig"
Du säger "Jag kan bära väskan, ge den till mig"
Och du betalar taxin och jag kan bara hänga med
Och jag tittar ut i mörkret och drar nåt skämt
Om hur det är

Hur ska jag gå hem när allt är såhär?
Jag vet du kommer att se på mig sådär
Och säga "Vad har du gjort ikväll? Och vad har du bestämt?
Du sa du behövde tid, du hade tid"

12/1

Min första lediga vardag och jag håller på att gå ihjäl! herregud sov till typ halv 12 och måste nu komma på ett sätt att sysselsätta mig till klockan 4 då vi ska ha hejdå fika för Lisa och Fanny! Så jag får helt enkelt åka ner och uträtta lite ärenden och sola lite!

Är jag ledig i morgon har jag bestämmt att jag ska vara med Emma! Och det är på tiden nu faktiskt!

I går skrev jag iaf på kontraktet på lägenheten, så 1 februari får jag börja och tapetsera! Måste även ragga lite flytt folk, så ingen som är sugen? ;)

 


Snöjakt på pippisar



Lisenfisen och jag var ute och busa i snön!


Sen blev vi lite trötta...
och nu ser vi pippi långstump :)


.

Fast jag inte sett dig på så länge
Tänker jag på dig ibland
Det var nånting som fastnat på mig
nåt som aldrig helt försvann

Fick jag spela om partiet
Fick jag chansen en gång till
Fick jag vrida tillbaks tiden om dom gav mig en ny giv
Fanfanfan det skulle varit du


9/1

Skönt det var att bara vila ut sig igår! Simon kom hit så såg vi let's dance och någon gamla krigar film som var inspelad i norge tydligen :) Sen åkte jag in tidigt till stan och köpte en micro och lite annan inredning och behövliga saker :) Så kom nästan precis hem och nu väntar jag på plankstek som PAPPA(!) håller på att göra!


can you meet me halfway?

Äntligen fredag! Ska bli skönt att vila upp sig efter en helveckas jobb, trodde det skulle vara betydligt jobbigare i denna kyla och snöhögar + att jag åkte på reklam alla dagar! Men jag har humöret på topp faktiskt! :) Även om jag blev hundbiten igår också så är jag glad att man har världens bästa och roligaste arbetskambrater som piggar upp hela jobbet! :)

Idag ska jag bara ta det lugnt och bara vara, se tv, basta, äta godis och bara njuta i min rosa mjukisdress tilsammans med min fisen:)


Rådjur :)


Har haft besök i trädgården nästan varje dag nu, hon låg t.o.m och sov där häromdagen, så söt! :) Igår hade hon en liten bebis med sig också och de åt massor av äpplen, päron och morötter :)

Men när hon låg här ute och sov ståd Lisen och morra och reste ragg åt henne. Sen när rådjuret vakna och reste sig upp sprang Liseni 120 ner för trappan och gömde sig uner soffan i några timmar ;) Inte så kartig längre va ;) haha skitkul att se iaf!

Nu är det typ -40 grader i Sverige och här känns det som -20... I går trodde jag jag skulle avlida när jag körde posten så stallde cykeln och sprang med posten för att bli varm ist, folk undra nog var det var för pucko ;) S skönt att vara ledig idag och vila upp sig lite inför de 2 dagarna som återstr tills det är helg igen!


to me


"Jag är omogen på ett moget sätt" - Klockrent!



Här är mitt nya hem från och med 1 februari! Känns bra att kunna ha sitt eget även om det inte är så stort men känns onödigt att bo i en stor lägenhet och betala massa hyra i onödan, ag kommer klara mig fint i en etta :)
Är även så glad för att min morbror hjälper mig att tapetsera om för jag vill ha nya tapeter i stora rummet. Hallens tapter var rätt coola och snygga och köket fr duga, typiska kökstapeter, bruna med typ café au lait på.


Gillar dem här tapeterna!


jag lever...

Har varken haft lust, ork eller varit sugen på att blogga...

Men nu börjar jag få lite sug igen... Gör typ inget annat om dagarna nu än att jobbar känns det som, jobbar och flyger runt överallt...

Det tråkiga var ju att  bilen gick sönder på nyår och jag blev lite fundersam om hur jag skulle kunna ta mig till jobbet och hur krångligt allt skulle bli med flytten.. Men det är löst pappa lagade bilen idag så nu kan jag klara mig på egna fötter igen!

Har iaf fått en lägenhet på de Wijks väg så det är där jag kommer att bo nu ett tag, vägrar en ny flytt på 100 år sen... ( denna gång är det högst upp igen och ingen balkong denna gång heller ;) )

RSS 2.0