tvätt&städ tant

Tittat på sex and the city filmen nu för andra gången! visst är den bra! det måste komma en två, allt satc kan ju inte vara slut... Men slut på romantiken, idag har jag haft tvättsugan och städardag, och då menar jag städdag! Har dammsugat varenda vrå och skurat 2 ggr, så nu blänker de! och någ med att de inte är jobbigt har jag suttit med mina Religons uppsatser om Buddism och hinduism som ska vara klara på fredag + att jag måste göra matte, mycket nu.. Ska bli skönt att åka till Turkey, bara 3 dagar kvar nu! tänkte jg skulle växla pengar och åka hem och packa i morgon så det är gjort. men nu lutar de mot sängen!

söt


asos

Ny dator!

Äntligen har jag köpt mig en ny dator! Trivs hittils med den iaf :) haha

Igår var de lite party hemma hos Nelly, roligt med hemma fest! Tyvärr mådde jag inte allt för bra och åkte hem lite tidigt... Men roligt att träffa människor man inte sätt på länge :)

Idag drog jag in till stan och inhandla en ny dator, big thing! Köpte även mascara och lite undies. Är inte på världens piggaste humör så sitter nu och glor på en film, vet inte vad den heter, men det är bland de sästa jag sätt, men det jämnar ut sig med choklad ^^

en känsla av skum


me like!

asos&forever21♥


Info&layout

Sitter nu på världens tråkigaste lexion´: Info&layout, vad är meningen med den? Precis samma sak som i datakunskap A..Klockan 15.00 nu ska jag iväg på konferans vilket inte uppskattas att man ska gå i från lexionen 5 minuter tidigare heller... Idag har jag även bestämmt mig för att "för sola" till Turkiet,. det är bara 8 dagar kvar! nära nu tjejer! Måste även plugga som faan, har redoviosning&beskattnings prov i morgon, men eftersom man inte har någon tv, kan man ju ändå inte se på den...

Brownies!

Hade en mysig och pratglad fika med Frippy nyss, självklart valde man emellan en kyckling sallad eller en brownie, men tänkte att de är ju smidigare med sallad så jag slipper laga lunch! Och suget efter brownie var ju också ganska stort så nu har jag tagit upp brownies ur frysen och vispat grädde. Kunde inte låta bli... I kväll blir de vitlökskyckling på menyn!


ibland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta

I lördags åkte jag till Frida och mackan en sväng och vi fick för oss att som sagt inte hålla oss till ett glas vin.. Efter ett litet tag drog vi på fest hos Kobbe som fyllde 20 :)

Denna vecka har jag agerat städtant och pluggat, har hur mycket som helst denna vecka, lite surt. jag känner att jag måste hinna ta tag i att börja plugga körteori med, för jag ska fan ha det innan jul!

Så himla skönt i morse vaknade precis innan klockan ringde och gick till skolan för att ha en slapp lexion i makrnadsföring och sen tillbaka till sängen, så nu kommer jag att vara seg hela dagen, förflytta mig bara från sängen till soffan och kommer förmodlingen snart slockna här med :P

Men nu ska jag snart möta upp Frippy för en fika på p2!

Partyoutfit! ♥


Denna party outfit skulle jag gärna äga

Övningkör

Vad trött jag är, gick upp redan halv 10 i morse för att övningköra. Har skjusat runt mamma överallt när hon har handlat, men skönt att de går framåt med körningen! Ikväll ska jag till Frippy och Mackan,ta ett glas vin, kasnke två och vidare in till stan på bilträff. Idag och igår inhandlade jag även lite köksredskap som kan vara bra att ha. Ska titta på de två sista lägenhetena på tisdag, ska bli spännande!

Snygga!


Osynlig

När man är så där osynlig fast att man inte är ensam i rummet. Man bara syns inte förutom från vissa vinklar.

Ohh!

Idag har jag tittat på 3 olika lägenheter! Jag har sett en perfekt bara att den ligger lite fel... Vill bo närmare skolan. Men vi får se! ska titta på 2 till nästa vecka :)

Måste se topmodel nu!

topshop♥


borta länge...

Nu är jag hemma igen... Borde ha pluggat lite idag, men inte har man det! Ist sätter man sig framför tvn och blir fast där..
 
I morgon ska jag titta på min första lägenhet, inget är ännu bestämmt men de ska bli riktigt spännande! Ricke ska följa med som "smak" råd. Men innan det är de den jobbigaste skoldagen i veckan; matte C, redovisning&beskattning, Svenska, Religon och Info&layout, låter inte så mycket men lexionerna är långa och inte speciellt roliga.. Fast känns som man inte varit i skolan på envigeheter! I måndags jobbade jag, tisdags var jag i skolan men har ju en sån lång hål timme så passade på att gå och lägga mig igen och idag var de någon slags kick off för alla 3:or. Måste börja kämpa på med vårat projekt också om de ska bli klart innan öppethus och julrevy! 

Sista morgonen

Du kom till mig. Våren var som vackrast, när du kom till mig
Om jag vetat det jag vet nu, när du fanns hos mig. Nu är det försent.

Förälskade satt vi på balkongen och berusade.
Vi delade en flaska till och älskade varandra till sömns.

Och när vi vaknade var rummet ljust och gatan utanför var lika full av liv och rörelse som jag.
Och i en säng på tredje våningen drack vi te med mjölk och honung.
Du hade en gitarr och jag spelade, du dansade.

Den sommaren. Vi åkte ut på Lidingö och hem igen.
Och körde på en fågel och begravde den nånstans vid en sjö.

När hösten kom sa du att nu känns det som det börjar om.
Men jag var bara tyst och tom när hösten kom och sommaren dog.

Men det händer att jag går förbi huset som du bodde i.
Det händer att jag ser dig då och då.
Vi trodde att vi fattade.Vi blundade och skrattade.
Vi tog allting vi kunde få. Jag undrar vad vi tänkte på.

Den morgonen. Jag minns dig där i fönstret sista morgonen.
Det hände nåt på natten och på morgonen var allting förbi.
/strömstedt

Helgen

Severade igår det gick jättebra! Efter det så drog vi till brunnsborrningen och badade och drog vidare in till stan där de andra skulle ut på borgen och Nelly och jag drog till max.
Idag har jag inte varit på topp direkt... Åkte till Frida och Markus och vi drog in till stan köpte en bakarskudde och nya lampskärmar och lite smått och gott! Sen bakade vi kladdkaka och såg renarama Rolf.
I morgon blir de jobb och tandis en sväng ska bli skönt att springa av sig helgens gottheter :P haha

You’re on my heart just like a tattoo


Jobb, jobb...

Har precis lagat köttfärsås och spagetti, grymt trött är jag! Ska gå och lägga mig direkt efter toppmodel känns de som.
Har ju jobbat mellan kl 06:45 till 15.30 och sen satt jag på nått möte om hur man använder kroppen på rätt sätt när man jobbar. så var hemma kl 17 idag! usch!
I morgon börjar jag kl 06.45 igen och jobbar hela dagen till 15.00 förutom mellan klockan 10-11 då jag måste gå på min redovisning och beskattning kan verkligen inte missa en lexion till i den kursen!

Stövlar!

Idag har jag bara haft en lexion, marknadsföring mellan 8-9. Kl 10 hade vi styrelse möte och 11.30 kom Kenneth från vallonbygden. Vi ska få all färg, golv och duschrum renoverade helt grattis + belysning! Suverent!
Sedan efter mötet och lunch drog Frippy och fika på P2, det vanilga en brownie med mycket grädde! gud vad gott de är!
Sen drog vi in till stan en sväng jag köpte nya stövalr till i höst/vinter + lite små stuff, smink och hårinpakning mm.
Och nu är de dax för topmodel!


Top model

Top model ny säsong är igång!

Underbaringar!


Ångrar inte en sekud att jag köpte dessa!

Me like!


www.asos.com

Hemma!

Nyss ny hem kommen från skolan, riktigt lång dag från 8-16. Idag hade jag körlexion, gick riktigt bra mot vad de brukar, så de har hänt en liten utveckling!  Tänkte snart att jag skulle ut och ta en riktigt lång promenad och röra på mig. Sen blir det att plugga lite redovisning&bekattning, det är den svåraste kursen jag någonsin stött på..

I morgon känner jag att min schema i skolan är fullspäckat.
8-9.30 Marknadsföring
10-11 Möte med styrelsen
11-12 Möte med Kenneth från vallonbygden
12-13Lunch
13 Skolfoto

Skolfoto tar vi ju 2 gånger nu i 3:an men i morgon är det de normal kortet eller vad man ska säga...
det oseriösa kortet tar vi på fredag och då ska vi någ vara gliiidare!

jag hoppas även att de blir en sväng till stan eller en fika med Frida!

crazyfrogs


Från betties


Tell me it's gonna be alright

Måndag

Ny hem kommen från Frippy, vi har käkat pizza, drukigt kaffe och små pratat :) Hon och Markus har även skaffat en kissekatt unge! Gud så söt den var!
Nu sitter jag här och fixar med mina naglar, tänkte snart börja skriva franskan, men känner att jag inte orkar... kanske blir en film ist, har fått låna massa tjejfilmer av Josse, så jag kan ha kärleksfilm maraton! haha


que rapidement tu me manques


me like!


en sommmar i sverige med dig...

Ensam mamma söker är igång! det är ett Fridigt prorgarm :)

Snygga!


Dessa vill jag ha!

Otten-Ikea

Igår redan vid 14 trog vi till Tove, vi gick en sväng på stan jag hittade ett par skor som duger till jobbet för 50:- Så de var ett kap! Efter stan så lagade vi mat ihop någon slags taco grej, gott var de! Sedan började vi fixa i ordning oss och sen drog våran lilla förfest igång! Vi var riktigt på hugget där ett tag! Ungefär vid halv 11 tog vi bussen ner till centrum och in på otten, dansa loss och väntade på Brick and Lace. De var ingen jätte höjdare, folk tränger sig, knuffas, spiller drikar och man blir bara sur på allt... Vi kände oss ganska trötta med så drog hem ganska tidigt.



Nu är jag ny hem kommen från Ikea. Som vanligt har jag handlat på mig mer än planerat och vad man behöver... Jag köpte en ställning till kläder, korgar och ljus i mängder! Det är så mysigt och spciellt om de luktar gott också. Sen gick jag och fynda lite kläder på gina och en parfym på cubus.




Topp,body,kläning Gina

H&M♥

Åkte till sklan idag, tog dock buss. Tänkte hinner jag sola innan jag åker hem med :)

Nu sitter jag här har nyss duschat och ska till Fani sen och sedan ska vi vidare till Amanda där de blir lite tjej mys!
Fick mitt paket från H&M♥ idag!! aa lycka :D älskar kläderna!

I morgon blir de troligtviss utgång till otten!


Sorry, lite stressigt inlägg.

Underbar!


Gud vilken underbaring! Det står Frida på den!  från mytheresa.com

Brownies!

Nu har jag nyss blivit klara med mina brownies! Gud vad gott! de slår dock inte P2:s, men de var super goda ändå! 

Sitter här nu och försöker fundera ut vad jag ska skriva i min religon uppsats, verkligen dyng tråkigt! handlar om moral&etik..

jag mår lite bättre nu efter att ha knarkat Ipren. Funderar på om jag ska till skolan i morgon, har bara en lexion mellan kl 10-11 och det är redovisning&beskattning, jaa ni hör själva hur kul och lätt de låter (NOT) Men jag missade en lexion i de idag och de är oerhört komplicerat... Så eftersom bussarna inte går så ofta funderar jag på att cykla, jaa de hör ni med hur de låter... men kasnke behöver de nu efter alla brownies, haha :D 




Dock inte mina på bild.

Turkey!

Igår var de bara en månad kvar till Turkey !!! :D

brownies!

igår var de projekt dag, vi ska göra om lougerna under aulan, jag hoppas de kommer bli bra! Efter skolan förjde jag med Frida hem där vi tog en fika. Sen drog vi ut till Sonstorp och gick en bra runda! Skönt att röra på sej! Sen på kvällen drog jag till Ricke för att säga hejdå nu när han åker till Frankrike.  

idag blev det igen skola, jag opererades i morse, en titanskruv... Mer behöver jag inte säga om de för de är äckligt att parata om allt som har med blod och sånt att göra :P
Nu står pappa där uppe och lagar pannkakor åt mej :) Sedan ska jag få brownies, så är lite bortskämd idag :) Hoppas jag kan äta bara...  men allt gott går ju alltid ner ;)

Mina nya skönheter ! :)





Kom till min höst garderob


Topshop

hemma!

Nu har jag nyss kommit hem från skolan, usch vad jobbigt de är med att sluta sent! Fast hade ju håll timme mellan 9.15-15. de var riktigt surt! Menj ga köpte 2 par skor och tog en fika med Frida och markus :) Så tiden gick.. Nu hade jag tänkt tagit tag i läxorna, men vi får se hur de blir, inte riktigtt så suugen...

I morgon är de vår första project dag, hoppas de blir kul :)

Kaninvakt

Idag slutade jag tidigt från skolan, hade bara marknadsföring, matte och Franska. Så när jag kom hem tänkte ajg ta tag i mitt bakande igen och gjorde en kladdkaka! Det blev faktiskt inget missöde denna gång utan den blev god! Fick tom Rickes godkänande denna gång! Nu sitter jag här och nyss varit inne hos grannen, jag är kanin vakt och ska vattna blommorna, (alla lever hittils) höhö


 

RSS 2.0