Seg söndag

Hotellet igår var som hotellet brukar vara, de dög. Ångrar dock lite att de blev lite för mycket att dricka... Började med grillning hos Amanda och sedan gick jag hem till Emma för att fortsätta förfesta lite, mycket trevliga förfester och sedan drog vi ner till hotellet. Var inte hemma förens halv 3, 3 någon gång... Tack Lina för du hämta!

Idag har jag inte gjort mer än jag orkat, låg ute i solen men känns så menningslöst för jag får aldrig någon färg... Sen såg jag på blagsmatchen i Lotorp och nu blir det att se en film vi hyrt, tpisk tjej film och käka chips!

I love H&M

Dessa saker kom hem till mig igår från H&M

Grillning på G

Har legat ute och solat nu ett tag i solen, hur skönt är det inte att det är varmt! Ikväll ska vi hem till Amanda och grilla lite, sen de som vill ska gå ut. Jag är definitivt taggad på utgång, så ikväll blir det hotellet!

Fredag

Idag fick vi reda på lite fler betyg, är faktiskt nöjd med mina betyg nu i 3:an :) Gick även en stund på marknaden med mamma och mormor, finns ju bara skräp men fick med mig en rem!

Efter skolan åkte jag in till stan för att städa ur Robbans lägenhet, var massor folk och titta på den idag, vad fin den blev! (aldrig sett den så fin, woups!) Hoppas någon tar den nu bara....
Sedan var det fotoll som gällde, jag och Helge åkte och såg Torstorp-Sonstorp som slutade 5-0... Synd att Sonstorp hade så många borta... Och nu ska jag ta och laga fläskfilé med klyftpotatis som lite fredags mys :)

Bullbaket gick bra igår, bakade 200 bullar nästan!

nitar


Funderar på att beställa hem ett par av dem här snyggingarna...

16 dagar kvar till studenten!

Sitter nu och väntar på lunch, måste äta mycket för slutar inte förens halv 4 och då ska jag hem till Emma och pröva balklänningen och sedan till posten för att ha mötte inför sommaren. Hoppas på att jag får jobba fler kvällar nu också, för pengarna behövs verkligen!

För att fira dagen idag med att aldrig mer behöva plugga (om man inte vill) har jag bestämmt att jag ska baka massor av bullar och då menar jag massor!

KLAR!

Nu är jag äntligen klar med allting! Inget mer att göra på hela gymnasiumet! Klarade både matten och rättskunskapen, ska lämna bara lämna in filosofin också, sen är det bara att vänta med pluggandet till i höst...

Sista pluggandet på gymnasiumet

Hinner inte med att blogga, pluggar  verkligen i hjäl mig snart, men sista plugga dagen nu på hela gymnasiumet, känns bra samtidigt som det känns lite dystert, hela studenten kommer ju vara ledsam med, med tanke på att en del kanske man aldrig mer träffar... Men vi tjejer har lovat att vi ska hålla kontakten var vi än befinner oss på jorden!

Nu ska jag plugga klart så jag kan unna mig att åka till Hannes och se lite fotboll ikväll, nog för att jag inte är största fannet, men är de något man vill se så är det ju absolut finalen, så den tänker jag inte missa!

PLUGG!

Gör inget annat just nu än att plugga. Känner mig helt sjuk och krasslig också så helst vill jag bara ligga hemma och sova. Sov nästan ingenting i natt heller, så lyckades försova mig i morse, visserligen bara med 10 minuter, men eftersom vi skulle ha redovisningen i internationella ekonomin så var det mycket tid...  Annars har det inte hänt så mycket, åkte och hälsade på Robbans mormor i Katrineholm och stannade i vingåker på vägen hem i söndags, men orkade dock inte gå omkring bland alla kläder, men fick med oss lite små prylar från ittala.

Efter skolan idag ska jag jobba, bra med pengar för att bara åka lite bil runt landet, måste även plugga mer matte och ekonomi! yeah!

plugg, plugg, plugg

Sitter och pluggar matte nu med en stor kopp té, går väldigt segt nu, speciellt eftersom jag känner mig lite kraslig nu med. Hoppas det går över till veckan bara när man måste göra sista rycket i skolan. Har fyra saker kvar och dem måste man ju klara eftersom det inte finns någon tid att göra om det sedan. Tycker inte riktigt om att allt läggs sista veckan...

*Matte C prov
*Ekonmiprov
*Internationell ekonomi
*Svenska tal

Senare idag ska vi åka till mormor som fyller år 58 och fira henne, väntar bara på att Robban ska sluta jobba så vi kan åka och käka, jag är redan hungrig... Och i kväll så blir det myskväll :)

Runda i skogen med gula bilen

Kom nyss hem i från en runda i skogen med den gula bilen, hehe. Gick rätt bra att öva, inget svårt att hitta så de ska gå bra :) Så nu sitter jag och mumsar i mitt jordgubbar och passionsfrukt, (finns det några godare frukter?) och ska snart sätta på en wallander film. Vaknade upp i morse med jätte ont i halsen så vågar inte sätta min fot hos John i kväll för att risken att smitta alla nu inför den sista hårda veckan i skolan... Borde kanske själv ta tag i att plugga lite till ekonomin och matten, men känns lite för seriöst en fredag...

Peter!


Mer jobb!

Chefen ringde igår, jag ska få lära mig kvälls turen också då man tömmer brevlådor! Så ska lära mig på fredag och köra några kvällar nästa vecka. Hur bra som helst! :)

Säng

Igår efter stan åkte jag och Robban och hämta matbordet och sängen!



 


Marin is the shit!

Igår gick jag en runda på stan tillsammas med Nelly, Amanda, Tove och Lisa. Hittade rätt mycket kläder, vilket känns skönt, då de typ är sista gången man kan hanlda kläder innan man ska börja plugga.... Vi åt en jätte god sallad också på paus :)

I kväll blir det lite grillning hemma hos Niklasson , jag ska även och se på fotbollsmatchen i Lotorp, hoppas de kan vinna nu...


Blev en kjol från H&M, chinos frin gina och en tshirt från Cubus, käpte även ett par haremsbyxor och massor av underkläder och lite hår produkter.

kryssningen

Student kryssningen i lördags var sådär... Jag hade förväntat mig lite mer. Den var ju inte tråkig men det blev trångt på dansgolvet och folk knuffades och höll på och så segt dagen efter när man bara ville hem och inte var hemma förens 22. Tyärr har jag inga bilder än...

Nu har jag håltimma och ska skriva klart talet till klassen och filosofi uppsatsen hade jag tänkt, måste göra sista rycket nu! Tänkte även söka en hel del jobb, vi ska ju till arbetsförmedlingen sen vid 12.

C'est les mêmes toujours

Jag önskar du finns kvar
när solen stiger
När natten blivit dag
vill du ha mej då?

För jag vill öppna
mej för dej
när solen stiger
När månen blivit hel
vill du lyssna då?

För ännu doftar kärlek
och hoppet blir till tro
Ännu blåser vindar
som stillar sig till ro

Jag vill alltid ge dej tid
att ta emot min längtan
Och jag hoppas du tar vid
när min tro är svag

Fast jag vet
att det är svårt
när solen stiger
När allt är naket klart
kan du se mej då?

Jag önskar du finns kvar
när solen stiger
När natten blivit dag
vill du älska då?

kitchen

nationella i matte C var det värsta...

Idag är det studentkryssning som gäller, jag måste tagga! tagga! Det blir säkert jättekul! Det jobbiga är att packa eftersom man ska vara borta bara ett dygn, men man måste ju planera vad man ska ha på sig... Blir iaf att ta med lite sommriga kläder och festkläder i ett...

Igår var vi på IKEA och köpte lite smått och gott mest till kök, det tog bara 1 timme att gå igenom IKEA rekord! förstår inte varför killar hatar att gå i affärer så mycket...  Köpte även ett jättefint matbord! me like me like!

På kvällen orkade vi inte göra så mycket, låg i soffan och titta på så ska de låta och åt revbenspjäll, skulle även se en skräck behind the mask, men den drog ju aldrig igång så blev att vi somnade till den nästa ist.... (bra skräck!)



give me!


Mardi

Varför blir man så segav att bara sitta hemma och ingenting göra? Funderar på om jag ska gå ut och ta en riktig power walk! Fick ju iofs min motion när jag fick springa till bussen idag när jag skulle hem för attinte missa den, och de var precis på håret... Hade en riktigt slapp dag i skolan, hade internationell ekonomi på morgonen och efter lunch svenska.. Satt även och tog betalt för balen nu, så passa på att betala allihopa nu innan fredag!

Känner jag skulle behöva plugga matte, men vem orkar de, så himla tråkigt och känns totalt onödig kunskap sådan matte vi läser nu? vad ska jag med den till?

Om en månad och en dag tar vi studenten jag har inte många saker kvar att göra, 5 saker bara!

•Filosofi uppsats; Finns Gud?
•Internationell ekonomi uppgifterna
•Internationell ekonomi power point
•Matte C nationella
•Ekonomi prov; Avtal


snygg bikinifrån h&m

?

Är jag helt knäpp?! Klockan är kvart över 7 och jag kan nästan sova hur länge jag vill, men jag är jätte pigg nu....  Bara gå upp och plugga matte C då, nationella på fredag känns sådär....

My weekend

Tyvärr är helgen slut... I fredags kom som sagt, Robban, Helge, Henka och Emma till mig och vi såg hockeyn, dock  gick den ju som de gick men men...

I lördags så hände de inte speciellt mycket var nere och stor handla, fick åka runt på tre ställen för att inte allt fanns, så blev netto, ICA hårstorp och Bhallen. efter de åkte vi hem till Helges föräldrar för Helge glömde sin mobil hos mig och vi drack expresso, tror aldrig jag blivit så pigg... På kvällen åkte jag och Robban upp till stugaan och överraskade mormor och micke, de blev jätte glada. Vi satt mest och snackaade och allmänt myste :)

Idag blev det en sväng till factory outlet, även Robbans pappa och bror följde även med. Tror jag handlade upp all höganäs som fanns, haha nevers men blev mycket porslin och ett par kalsonger till pappa som fyller år i morgon! Em blev det att åka till Lotorp och se på fotboll tyvärr sluta de 1-1, men de var Lotorps match! Kvällen avslutades med att åka och bowla på o'learys med Emma och henka, behöver ju inte ens ta upp vilket lag som vann... hehe. Nu ska jag sova!

17 Juni åker jag och Emma till Ullared!!

belgien










Hockey

Äntligen läst klart boken, den var sådär, bra ibland :) Köpte en ny idag! (stordåd) Champange flickan tror jag den hette.

Nu sitter jag och ser lite på tv, väntar på att grabbarna och Emma ska komma och se hockeyn idag, blir nice! tänkte även lägga in fler bilder från Belgien.


one night only

Veckan har gått så fort, redan torsdag eftermiddag och jag sitter här och skriver om Dubais tillgångar och vi ska göra en powerpoint (för att göra Göran glad..) Efter skolan ska jag hem till frippylotion och vi ska göra något kul!

Igår var jag hos Emma och mätte klänningen och så så att de skulle passa blev kvar där ett tag också, vi snackade och käka glass:)  Tyvärr är jag inte så taggad på balen än, men det börjar... Herregud räkna ut att jag hade ca 5 lektioner i alla ämnen innan studenten! Känns hur skönt som helst, problemet är att de är så mycket kvar att göra...

Helt slut!

Ligger helt däckad i sängen nu och ser på project runway nu, tycker de är riktigt bra! Är helt slut efter cykel-styrka träningen, jobbigaste passet jag varit på någonsin, men jag fick väl igen bara för jag inte tränat på länge, haha.  Jag gillar cykel-styrka passen för de blir inte att man håller på med en sak förlänge, synd att de var sista passet nu tills i höst, så får väl gå tillbaka till easyline...

asos



skola, skola, skola

Äntligen hemma från skolan och pustat ut, så himla trött efter att ha varit i skolan mellan 8 och kvart över 4... Vi har ju inte tagit de lugnt heller, utan prov i friskvård, redovisning i kommunikationen och redovisning i marknadsföring och antar psykologin skulle in idag? Årsboken är så himla stort projekt nu också, så har suttit med de flera timmar idag och försökt få ihop de, måste in senast i morgon! Måste även skriva ekonomin i veckan och nu ska vi även börja att ta betalt för balen... Så de händer ganska mycket just nu i skolan, därför ska jag träna i kväll och har ätit en prinssesbakelse (dock kanske man skulle ätit den efter träningen....)


 

Vill ha!



Kalas och grejer!

Igår kväll hade jag lovat att skjusa mamma och pappa till Stefan och Carina. Efter jag hade gjort de åka vi girls hem till Amanda på lite myskväll med massor av chips och godis! (så nu blir det cykel styrka på måndag!)

Nu håller jag på att städa och bädda rent, som är tråkigast i världen och tar hundra år...  Sen ska jag snart iväg på kalas till min moster Martina som fyller år idag och mumsa i mig smörgåstårta och fikabröd :P

Gilla grillat!

Så sjukt skönt med ledigt!
I fredags kom Emma, Henka, Wikket och ola förbi för att hämta sina saker de glömt och lämnat så då tog vi en liten fika. Senare åkte jag till Lotorp för att hämta upp Robban och vi blev även bjudan på grillat, så himla gått med grillat på sommaren med beaneasie sås och tzatziki! Sen hyrde vi även film Patrik 1,5 och rambo, dock var de ju någon som somnade, men de var fullt förståligt :)

Valborg

Valborg blev lite mysigt! Vi var ett litet gäng här och grillade och hade allmänt mysig. Robban, Henka, Helge och ola badade i tunnan medans vi andra inte orkade blötta ner oss och satt och spelade kort ist. Men efter att grabbarna hade kommit upp ur tunnan så börja vi med något spel som wikket kom på för att vi skulle häva, men vi byte snabbt till högt eller lågt. Redan vid 23 åkte dem iväg för några av dem ville ut, var lite synd jag kunde suttit här ett tag till, men jag orkade inte gå ut hade ingen lust heller direkt.... Men de var mysigt!

RSS 2.0