Söta örhängen


Hellu :)

Idag är det måndag, hänt mycket sen sist.
I onsdags förra veckan: Började dagen med att vara på dagiset. sen på kvällen var jag och tjejorna på bio, SEX AND THE CITY! yeah! problemet är att de nu inte finns några mera avsnitt, vad ska man se nu då?

I torsdags, dagiset sista dagen, lite sorligt men de är bättre att vara på posten. sen åkte jag och Ricke till stan handla på mig en klänning och en tröja.
Fredags fick jag rycka in på posten igen och lära mig ett nytt distrikt, (igen) 40 ( stora allén och auroravägen och gröna vägen typ) sen bar det av till amandas 18 fest!
Lördags sov jätte länge och sen tog en lång promenad med Dino :) Min hamster dog även i lördags, även om det är ett litet djur så blir det personligt.
Söndags åkte vi och fira Amanda på sin 18 års dag, det bjöds på jätte god Dajm/jordgubb/smultron tårta:)
Idag fick jag reda på att jag ska börja cykla själv i morgon!!! efter gått instruktion fredag och idag, får vell se om man hittar runt , 2 dagar är ju jätte lite... Nu ska jag städa mitt rum och vänta på Ricke. byebye!

P.S Längtar jätte mycket till på Onsdag, då ska jag och Ricke äntligen till smultronstället! uuu, aldrig varit där!!



hoho

I måndags jobbade jag på posten ihop med Ricke. Vi körde reklamen och jobbade mellan 7-16.45 Helt slut! Igår var jag tillbaka på dagiset efter en vecka på posten. Midsommar var vi hos Titti, men jag var hemma rätt tidigt. Idag ska jag äntligen på SEX AND THE CITY!!! uu :D men har lite åångest för de är ju de sista som kommer finnas med satc, vad ska man se sen då? se allt om och om igen :P haha I helgen är de Amandas 18års fest, grattis till henne, ska bli kul :) Nästa vecka är jobbet slut, blir vell måndagen på posten bara. sen ska jag och Ricke till smultronstället nästa vecka. Jag har aldrig varit där så de ska li en upplevelse med :)

måndag, helgen är slut...

Nu är de måndag och helgen är slut. Idag började jag med min utdelning av reklam. Efter en timme blev jag tillfrågad om jag vill lära mig ett distrikt,  det var bara att hoppa upp på cykeln. Så nu ska jag börja köra -46 (dunderbacken och hårstorp) jag blev stand ist för Emma som har influensan... Så nu troligt viss hela veckan ska jag gå intro och sen får vi se vad som händer... Mycket bätttre  att vara på posten ist för dagis.. Det käns jobbigt att helgen är slut, någ för de är kort vecka men man har ju midsommar att längta till. I morgon ska jag träffa Rickard han kommer hem sent idag, så förhhoppnings viss hämtar han mig direkt efter jobbet i morgon. Jag behöver bara jobba tills jag är klar sen får jag gå hem så gäller att vara snabb :P  Idag träffade jag Lisen för första gången på jätte länge, saknat henne  :) Men vi börjar ju ihop på onsdag :D

dimanche

Igår var en ganska lugn dag, vill vila ut nu när man jobbar i veckorna och nästa helg antar jag att de blir värre, jag är ju själv hemma? Datumet till Amandas 18års fest 'är även satt så måste ju ladda till de med :D  

Igår kväll Vi  var och tittade på Robbans & Emmas nya lägenhet, tror de blir dyng bra när den är klar :) Ligger mittemot Eriks & Sandras så de är ju smidigt :P

Sex and the city

Nu finns de inga mer avsnitt av sex and the city! Det kommer ju en film som har premiär snart, men efter de då? shit...

Samedi

Idag är det snart fotboll, Sverige-Spanien, tänkte kanske bänka mej vid tv med min enroma godispåse :) Girlsen kunde inte, Amanda skulle på bilträff och Tove orkade inte, Fanny hade ingen skjus. jag har börja vant mig vid min nya povisoriska tand, dyng bra :D Idag har jag försökt städat och plockat lite i mitt rum och förökt gjort det lite "enklare" inte så lätt man vill ju ändå ha kvar alla prylar.... Hittar inte heller min jeansjacka, den skulle vara nice i de här vädret. Igår drog jag till Amanda och Ida, vi gick en lång promenad till filmgiganten och sen såg vi på en super bra film, Stardust, ( mycket kärlek (A) thiii ) Hoppas alla har en bra helg! :)

Hellu :)

Idag är de fredag vilket innebär helg! Ganska lungt idag på dagiset, tänkte dissa dagiset på måndag och ta en dag på posten ist. Idag blir en lugn dag. I morron är de planer på att kanske träffa girlsen och se hockey, (vet ej om boysen är på)Fikan igår var nice diskuterade vår resa, lutar lite åt Turkiet. Gick även bra hos tandis, ser ut som en ny människa (kanske inte) men de blev bra iaf  :) Funderar på om jag ska dra upp till stugan och kanske ta ett dopp, har ju inte badat något i år än...  Men det är ju regn-muller blandat med sol ute så kanske inte blir någon bra idé. aja ha en toppen kväll!

Jag och Ricke på balen


Onsdag

Hej länge sen nu! Äntligen har skolan slutat! I måndags började jag på dagiset, de har gått ganska bra, men tror jag håller på att bli sjuk :/  I dag började min ½ kan man säga, de har gått bra,  nu mera kan man kalla mej för gluggen :P Ska tillbaka i morgon får vi se hur jag ser ut, man kan ju tänka de värsta så kan det ju inte bli sämre.. I morgon är det fika med Girlsen, får vell se om jag hinner dit.. Annars har det inte hänt så mycket, saknar min Rickepicke som är i Frankrike ränkar ner dagarna nu :) Snart ör de midsommar! :)

RSS 2.0