My dream

Att det är helg hjälper knappast, har massor att plugga under hela helgen! I dag var vi på Brevik iaf och hade lära känna dag med arbetsgruppen, mysigt, men var otroligt trött...
Köpte åt mig lite på REAn på H&M, nu när man pluggar så finns det inte så mycket pengar så det var de av lönen som fick gå till lite kläder och resten till böcker just nu...
Längtar tills i morgon då vi ska på kräftskiva hos Tove! Och nu ska jag få en suprise ;)



Blev lite fynd, även en tjock lång tröja, leggings, tygskor, underkläder och en rosa cardigan!
Många FYND!

So funny babe

Känns inte som man hinner blogga så mycket nu, inte lagt mig förens elva tolv... Skolan tar upp en hel del tid och efter skolan måste man läsa... Idag iaf blev det en sväng till IKEA! Tänkte ju köpa vardagsrumsbord och en bokhylla, men blev inget av det och de är ju inte som att man kommer hem från IKEA tomhänt då... Så blev en hel del småplock som lite korgar, ljus och 2 pallar.

Vi har fått våra VFU placeringar nu iaf, jag ska vara i Svärtinge på mellanstadiet i en klass 5. Ganska nöjd en då! Så jag hoppas på Finspång nästa år och då för lågstadiet eftersom man inte ska vara i samma komun två gånger helst och då kan de ju vara bra med en ny ålder med :)

Tack Emma som är bäst just nu! Hon har koll på allt nu när jag själv har varit som en irrande höna! :D haha

kräftis&

På lite bättre humör nu, Simon åkte nyss, vi har käkat "tårta" och tittat på "Batman begins", och vill ni veta de sjuka, den går på tv idag också, så sitter och tittar om på den igen :D haha Så kan de gå om man är är rastlös... Eller rastlös kanske är att ta i finns ju massor skolarbeten att göra, men har suttit med de tillräckligt idag så tycker jag är värd en paus. Har ju egen studiedag i morgon så har tänkt skriva klart första loggen och fortsätta på vad är kunskaps frågorna :)

Var på en riktigt rolig kräftskiva igår uppe i stugan! Tycker det är roligt att man kan blanda åldrar och ha roligt ihop ändå!

På sämsta humöret!

Sitter just nu och verkligen försöker med den här jäkla loggen, "vad är en demokratisk ledare" men hur lätt är det när det står still i huvudet och jag inte ens vet vad en sådan människa är.. Lite dåligt att ta statsministern till huvudperson, hittar inget bra att refrenser heller, så just nu känner jag mig inte alls på humör och är på väg att bryta i hop.. Så nu skiter jag i de här och kommer jag inte på något i morgon är jag körd... Får väl kompensera med att sitta och läsa "gemenskap och utanförskap".... Känns som jag kanske var dum som tog tag i studierna direkt, men igår efter föreläsningen kändes de ändå så rätt!


Friis & co skor SÄLJES! strl. 37



Friis & co skor SÄLJES! strl. 37 endast använda 1 gång!
Lägg ett bud

school

Känns som man aldrig hinner blogga, det är skola, laga mat, städa, diska m.m ...
Det var inte lätt att börja skolan nu direkt efter, ingenting är som gymnasiet. Men tror jag börjar få ordning på böcker iaf, Emma och jag satt ett tag med det igår och försökte få tag på alla. Idag ärdet bara 1 kurs intro och en föreläsning, men eftrsom det är heltids studier så är det bara att plugga på, slutar inte förens 17 idag, lite seg en fredag kanske. Ska även träffa arbetsgruppen idag och prata om när vi ska ses och hur vi lägger upp de, inte långt kvar tills vi har vårat första semenarium.

Piggade upp lite igår iaf att tjejerna kom. Jag hade även gjort små bakelser till efterätt, jag älskar verkligen att baka!

Snygga människa, snygga kläder!




Snygga människa, snygga kläder!

tvätt, mat och plugg!

Bara sätta sig i skolbänken och börja plugga igen! Har en bok att läsa igenom till torsdag och ska sätta mig och försöka tänka kring citaten vi fått som läxa. Måste även listan ut vad jag ska laga till mat. Allt blir så himla mycket när man inte bor hemma. Ska försöka hinna med att vika tvätten idag med.

Kunde ju inte låta bli att se en av mina favofilmer idag heller! Lånade Så som i himelen av Simon igår. Jag och Fanny var hos där och såg på blinkande lyktor, något danskt roligt och segt på samma gång. Jag stannade lite längre, har försökt tvinga på Simon att se Hostel, men av någon anledning går det inte så bra :P haha Så fick bli Jalla, Jalla och band of horses ist, var nog bättre ;)

Nu ska jag laga mat!

Stockholm!








Skönt att komma iväg till Stockholm ihop med tjejerna lite, sista tripen vi gjorde antagligen eftersom alla nu ska åka iväg åt olika håll. Tyckte ändå de var skönt att bara var borta ett dyng, men vi hann med Magnenta, Withroom och en del shopping!

vardags smycken


Har nu alla smycken som jag oftast använder på ett och samma ställe, praktiskt!

thick skin

I can hear my heart breaking
As I open the door
I can feel the tears
On my face burn like fire
As I look in your eyes
And I know
I'm still in love

With everything I hate
Everything you do
Everything I fear
Everything on you

everything on you

Tittade även på vinterskor, vill ha ett par riktiga. Har aldrig ägt ett par vinterskor nästan, av någon anledning så är sommarskor mycket snyggare! Ska se om jag hittar ett par i stockholm. För i helgen drar vi girls till Stockholm, jag åker hem på lördag för jag känner att jag vill vara hemma lite innan  skolan drar i gång ordentligt på måndag! Börjar ju redan i morgon, är faktiskt lite nervös, men nu vet man ju vad man gör 4 år framåt... Ska mötta Emma vid skvaller torget klockan 9 så ska vi försöka hitta dit vi ska! Men spännande ska de bli :)

my home

Var nyss hos optikern igen, var trots allt lite krångel med linserna inte bara positivt. Fick inte ut linsen i ena ögat, helt knäpp antar man vänjer sig...

Tänkte även visa lite ny inredning som jag var nere och köpte och som vi köpte för ett tag sen, tycker det är så roligt att köpa fina saker till hemmet nu :)

salt&peppar, dricks underlägg

små söta tallrikar, lilla kuddar till soffan, gröna ljusstackar

snygg svart vas, guldigt fat, guldiga orkidéer, ljusstake till hallen, silvriga orkidéer


Så kär i köksbordet!

-väldigt Fridigt från Åhlens, Indiska, chilli och grossisten

bir arkadaşım

Simon kom förut och nu har han åter fått mig att komma in i en turkisk period och helt fast i turkiska låtar. Grannarna har nog blivit rätt trötta på mig, det är problemet med lägenhet, volymen... Har iaf lyckas druckigt för mycket kaffe för att somna igen och för mätt då jag har tryckt i mig en halv kladdkaka...(helt klart värt de) men alltid härligt att ligga i soffan och känna sig hög tillsammans med Lars winnerbäck och Kent.( Ja jag har blivit knäpp också...)




Glömde ju säga att jag blev väckt i morse med frukost på sängen :)


sötislisen


hon somnade gott efter alla bus hon nyss gjort ;)

20.08

Roligt det är att sitta ensam hemma igen... inte... Fick rycket nyss och storstädade igen, fan vad skitigt de blir på bara några dagar.. Men nu sitter jag i soffan och bara ser hur rent allt är, förutom köksbordet som katten hoppa upp på och hade ner blomman för 5 gg på någon timme och återigen blomjord över hela köket...






Nu när man flyttat så blir de oftast att man tittar på inredning ist för kläder och skor, hittade dessa snygga servett ringar och söta ljusstakar igår :)

Hallelulja!

JAG KAN SE! Var ju hos optikern i dag och äntligen skaffade linser, så jaa nu ser jag! Var ju inte förtidigt om man säger så, har ju gått och faktiskt varit näst intill blind halva livet...

poker face

Försökte ligga ute några timmar idag när det var så fint väder, men känns ändå så onödigt för jag får nästan aldrig någon färg... Så Lisen och jag åkte bort till farmor och farfaroch fikade och lisen fick nästan springa fritt, helt galen blev hon och klättra upp i träden och sprang runt, runt buskarna :)

Nu  har jag äntligen "sommarlov" med, i 4 hela dagar, sen börjar skolan igen på måndag..

still going

ÄNTLIGEN slutat jobba! Jag behöver verkligen 4 dagar ledigt innan jag börjar skolan. Så det tänkte jag fira genom att åka upp till mormor och micke i stugan och bara mysa. Får absolut inte glömma bort att det är hellest'a marken i morgon heller, en tradition för oss från Sostorp, tror faktiskt inte jag missat ett ända år.. Är ju även det årliga traktorracet ;) haha

Som sagt slutade ju idag så hade bakat chokladkakor som jag hade med och bjöd på på jobbet, väldigt uppskattat :) slutade redan vid 12 för att komma hem och se att katten hade rivit ner hela köksfönstret så det var jord och blommor och glas på golvet, bara sätta igång och städa!

Träffade även tjejerna igår och grillade vid bönern. Eller grillade och grillade vi hade en engångs grill och tror de tog 1½ timme att grilla sen gav vi upp, haha men mysigt var de att träffas :)

Sen saknar jag verkligen en balkong här, så himla skönt att bara kunna gå ut och sätta sig, var hemma hos Simon härom dagen och passade på att fika och uttnytja hans balkong ett bra tag.




15.01

Slutade 12 idag med! Så nu sitter jag bara i soffan och njuter av att bara sitta. Tänkte även ta tag i mitt liv och gå till optikern så jag kan skaffa linser och sluta att vara blind...

3.8

Idag har jag hunnit med extermt mycket, jobbade i fm, slutade 2 idag, var väldigt lite post men så himla segt och tungt med reklam... Så när jag slutat fick jag köra in en bil till stan, ska även hämta en ny i morgon. Efter jobbet började jag städa och höll på i flera timmar och gjorde verkligen en stor städning! Så nu finns det nog inte en ända dammråtta. Åkte även till Citygross och inhandlade en hel del mat också. Så det är nu som jag först sätter mig ner och tar det lungt, myser lite med Lisen som har somnat i mitt knä och ska se beck.


en sommar med Göran

Helgen har varit riktigt bra! I fredags var vi ett gäng tjejer som myste och åt, Lisa hade gjort jättegod sallad och kladdkaka:) Blev en riktigt bra och förfest med oväntat lite på kroppen, haha

I går var jag i Lotorp och tittade på brukscupen och tog en lite sväng på marknaden. La mig redan klockan tio för jag var så trött. Vaknade inte förens vid 11 idag då de bar ut långt i skogen och klappa kalven Frida och äta kantarell mackor och fika :)

Nu ikväll blev de bio, en sommar med Göran, den var riktigt bra men hade förväntat mer, men väldigt rolig var den!



RSS 2.0