When the feelings grow

Herregud jag är klar 20 minuter innan jag måste gå ut till bussen! Bra planerat...
Igår var vi på fotboll Ifk norrköping mot Qviding, slutade 1-1, mkt roligare att se fotboll live än på tv... Sen var de ju även hockey på tv Sverige kom två i sin grupp när de slog USA igår. (Så kan man titta på hockey i kväll ist?) 

-Nae, ikväll blir de som de ser ut nu lite grillning och ev. bad, jag är inte så taggad än men jag hoppas de kommer! 

bra rubrik

Det här med att plugga är inte min grej, de är så tråkigt! (Så vems grej är de?!) Så ist för att springa runt som en galen höna och städa tänkte jag sätta mig ner och läsa! Händer inte så ofta för jag brukar aldrig hitta något bra att läsa, men nu har jag fått låna en bok av Emma som jag tycker är bra, Callgirl. Så nu blir det att mysa ner sig i sängen med lite toblerone och läsa =) Fick ävenveckorevyn idag.



 


Suprise Honey!

Gud vad skönt de var att sova! Vaknade vid halv 11 idag, tyvärr ledde de till att jag inte hann med bussen för att komma till svenskan, Men jag åker ner till friskvården klockan 15 ist, hur skönt dag är inte de här! Men jag har ju nu tid till att plugga, måste komma på lite till till psykologi arbetet om ångest... Hur mycket arbten i skolan som helst, känns inte som man hinner med något... Tänkte jag även skulle vara så snäll att jag skurar golvet och städa lite till klockan 14 :) (Suprise, suprise!)

Helges stuga

I lördags så åkte jag hem till Fredda där även Hampe var, det var ju sånt himla skönt väder så vi satt ute på altanen och drack lite vin. Efter de åkte vi ut till Helges stuga, jag har aldrig varit där men de var jätte fint och mysigt. Av någon anledning skulle vi åka ut med flotten och för säkerhetens skull hade vi med oss två motorer och åror, vad händer? Joo batteriet till elmotorn slutar fungera och bensin motorn hade ingen bensin. Så när vi var på andra sidan sjön tåg helge sin 4 hjuling som ståd där för att hämta bensin. de tog säkert 30 min och det var kallt för så påklädda var vi inte och det är ganska kallt i skuggan. Då bestämmde vi oss för att ro. Helge var ju inte tillbaka än... vad händer då? Ena åran går av en bit ut från land och vi får ro in med en åra och bestämmer oss för att gå runt sjön tillbaka, jag var då lycklig som hade skor med mig i skogen! Men när vi hade gått en bit kom Helge precis och vi kunde åka tillbaka, grilla, sätta oss i bastun och ha de både mysigt och lite tvistigt.


Sol!

Har äntligen kommit ner lite nu i varv, har städat undan, packat upp och satt på tvättmaskin, helt slut...
Tänkte jag skulle gå ut och lägga mig i solen en stund och måla naglarna, det är ju varmt i Sverige med nu! Måste även lägga köttet i marinad, vi ska till Helges stuga i kväll och grilla, bada bastu, dricka lite och allmänt mys :)

Känns som man missat en hel del nu när man bara varit borta i 5 dagar... Hoppas de inte är allt för mycket att plugga igen...

kläder från Belgien


De söta skorna

Blå&vit randig

Rosa mjuk tröja

Snyggt svart linne

Hemma i från Belgien

Skönt det är att komma hem när man har varit borta ett litet tag... Självklart har de inte bara varit bagaget och förseningar. Missade även tåget hem igår från stockholm, för att arlanda tåget kom inte frm i tid, ett tåg framför brann på spåret, tror inte de blev något allvariligt... Men de sköna var att regional tåget gick boka om till X2000 så vi var hemma vid samma tid iaf :)

Resan har varit bra, besökt EU husen, sett plenis salen, lite coolt att ha varit där inne! Vi var ju även på ett låg och högstadium där vi berättade lite om Finspång (Finspång har en kompling till Yvoir från kanontiden) Så de tyckte barnen var lite spännande jag och Nelly berättade även lite om kunga huset och så med :)

Tyvärr dog min kamera 2a dagen...







 


 


Byebye Bryssel!

Nu ska vi aka i fran bryssel och vidare till voir. Idag ska vi besoka lagstadiet och beratta om Svenska saker och sedan pa eftermiddagen ska vi ha praktik. Lite nervos.... I gar smakade jag pa musslor, man fick inte titta pa vad man at :P Men de smaka som andra sjodjur. HM hade lite storre utbud har, hittade nagra trojor och lite underklader :)

Bryssel

Uppdatering fran Belgien! Vi kom inatt, vagen hit var inte sa speciellt rolig kan man saga, fel tag, bagaget for 3 av oss , blandanat mig blev kvar i koopenhamn dar vi mellan landa, men idag kom de!! Sa nu kan man bli manniska igen... Idag har vi besokt tolk service och varit pa bio, fast and the fuorius sen blev de aven lite shopping. Jag och eve hitta oss ett par varsina skor, hur sota som helst! Sen i morgon ska vi till EU och sedan pa eftermiddagen ar de lite fritt. Vi hittade HM gatan idag med massa HM pa hela gatan sa dit blir det en svang i morgon for att titta lite hoppas de finns nagot mer an hemma :)

Saknar alla manniskor dar hemma!!

Belgien

Nu åker jag till Belgien!

Helg!

Äntligen helg! Har precis varit ute och busat med Figge i solen hur skönt som helst... Psykologi provet gick sådär, kändes inte så bra som jag hade hoppats på tyvärr, men men de måste gå bra!

Sen ikväll blir de mys och grillat hemma hos Tove!



söta skor


Skorna jag köpte på scorett förr förra helgen, söta!

Madicken!


just ja!

måste ju baka idag till kommunikationen i morgon med......

I'm flying high

Sitter nu här med min älskade psykologi i handen, det är inte speciellt svårt bara att jag inte orkar, eller har något lust... Funderar på att gå ut och gå ist...

Idag hade jag bara matte på morgonen, låter slappt, men de är ju den jobbigaste lektionen som finns, inte långt kvar till nationella heller, vilket gör mig ännu mer orolig, för jag kommer inte ihåg någonting!! Jag hoppas på några rätt iaf, man har ju bara några dagar på att läsa upp de annars innan betygen sätts... Efter matten skrev vi klart årsbökerna, de kommer att bli skit kul! Och för alla 3:or i dag skulle man ställa ut sitt projekt/uf företag, tiden gick extremt segt.... Men halv 3 var de klart iaf och var bara att ge sig hem och laga nudelwok med kyckling! :)


Gillade mitt "hårband" idag

Hotellet 11/4










Studenten snart!

Igår i skolan skulle vi fått reda på våra projektbetyg, men så blev de dock inte för Ulla har fortfarande(!) inte läst igenom loggbökerna....  Var även hundvakt åt lilla Figge på em, han är så lite och söt. Efter de åkte jag och mamma och handla och vad händer? Joo någon vid namn Lina Jönsson skrämmer mig på Netto så jag får skämmas ihjäl hmm pinsamt. :P haha Sen åkte jag hem till Frippy lotion där vi bara snackade lite och så... Hela kvällen avslutades med en väldigt målrik fotbollsmatch :)

I dag fick vi våra student mössor! Nu känns de att de inte är lång tid kvar, så himla taggad! Satt även och fyllde i nästan allt till årsboken idag med :)

Just nu sitter jag och jobbar på psykologin,  vilket är extremt tråkigt... och väntar på mat.. Ikväll ska jag till Emma som ska hjälpa mig med min balklänning, vilket är väldigt tur för jag kan bara sy gardiner! (enbart rakt hela vägen! haha)





21.45

Känner mig riktigt duktig nu, har lagat både lasange och pastasås, yummi!  Passade även på att ta en lång kvällspromenad innan de blev allt för mörkt och städa men efter de tog jag ett långt och härligt bad! :) Har även suttit och skrivit lite på psykologin, kom på att vi har psykologi prov på fredag...

run

Lördagen var lyckad, började med mat uppe i stugan och sedan en rolig förfest hemma hos Niklasson, man gick ut hårt i början så var man snabbt igång. Tror vi var nere på hotellet redan vid kvart över 10. Tiden bara flög iväg, dock orka inte jag längre än 1, helt trött och en anning full lagade jag mat och var inte sen på att somna... 

Söndagen handla de enbart om skyll dig själv för att du drack igår, pizzan var given och även V70 som blev så snyggt pakerad i diket. De tog 1 timme minst att få loss den kändes de som, för att citera Johan så behövdes de, en montör, ett pokerproffs, en trädgårdstönt, en köttbulle och en tjej för att få loss den, haha :D Senare på kvällen blev de grillat och tv3 filmen, kommer inte ihåg vad den hette, men den var ganska bra...

Nu sitter jag dock och bara har ångest för att de är skola i morgon, men har för mig att jag bara har 30 skoldagar kvar, åker ju till Belgien nästa söndagoch då försvinner ju en vecka! :)


Härliga vår!

Härliga vår! Igår låg vi ute i parken på en filt och solade hur skönt som helst, man kunde vara ute i bara linne, (äntligen!) Käkade även årets andra "ute" glass! På kvällen blev det påskmat, vilket man kommer föräta sig på denna vecka känns de som, men hittils har de varit gott! Fick även mitt första påskägg och troligtviss var de de ända...

Har även lyckats hitta min studentkläning! Tittade om kring överallt men hittade ingen som direkt passade mej, och så klart i sista affären hitta jag en söting från! :) Även ett par student skor, vanliga vita pumps med en liten klack så man orkar springa omkring i dem hela dagen..
Hittade även ett par söta pumps med som jag tänkte ha i kväll då de blir förfest hemma hos Johan&Henka sedan hotellet, jag är riktigt taggad för utgång!





SM GULD 2009!


FÄRJESTAD!

Länge sen jag bloggade nu igen... Just nu sitter jag fastklistrad vid tv och ser hockeyn, FÄRJESTAD leder med 2-0!! :D

Lite som har hänt hittils i veckan är våran tjejmys vi hade hemma hos Nelly i måndags med bubbel, bastu, ansiktsmasker och grönsaker att dippa (dock hade vi ju godis och chips så så nyttiga var vi inte ;) ) Tyvärr sov inte alla tjejer över men de var roligt att alla kunde på kvällen! Dagen efter stallde vi klockan ganska tidigt för att åka till factory outlet, dock hitta jag inget just där inne, men höganäs och ett par skor fick jag med mig hem.

Idag har jag jobbat 7-15, gick jättebra, skönt att cykla runt, dock har de gjorts om lite till men cyklingen är inget problem med skulle sortera 2 distrikt till som jag aldrig varit vid, men de gick bra fick hjälp. Passade även på att glra lite av mitt kommunikationsarbete som ska göras där :) Bra gjort av mig!

I don't wanna lie

Gårdagen blev inte som tänkt, med tanke på att de ska drickas både fredag och lördag nästa vecka och jag inte var så jätte taggad så blev de inte hotellet... Kände bara för att ta de lungt nu och andas ut tackvare att de inte är skola på 9 dagar...  det slutade iaf med en lite mysig grillkväll hemma hos Sofia, med singing bee och riddarspelet. Blev inte så jätte sent heller vilket var skönt också...

Nu ska jag snart åka ner och hämta mormor och micke för även idag blir de lite grillat och robinson antar jag :)


I can't tell

Började med kommunikation i morse, dock gick jag för jag skulle till tandläkaren vid 9. De gick bra, inga hål! Sedan stack jag iväg till jobbet, efter de har blivit omstrukturerat så var de lite konstigt men de gick bra, körde fram till halv 1 då Elin bytte av mig och jag åkte till skolan för att gå på musikdagen ( sorry Fanny, glömde vi hade psykologi... ) Tyvärr var de ju bara en trea som stallde upp så NS3A vann ju tyvärr... Talangtävlingen var bra med, kul att de var så många bidrag!

Ikväll blir de hotellet, sitter nu och tänker vad jag ska ha på mig tänkte bestämma mig innan Josefin ska komma och kolla om hon vill låna något.... 


I did it!


The very best part

Usch, hållt på att städa bilen hur länge som helst... Och nu ska jag göra pannkakor och sedan iväg till farmor. Allt går i ett kör.. Vilket de lär göra i morgon också.. Skola en stund på morgonen sedan tandis och seden till jobbet för att hjälpa till på 40 och sen tillbaka till skolan för att gå på musikdagen. Dock har ju alla klasser dragit sej ur så man vet ju vem som vinner den. Men de är ju talang jakt med, ganska roligt att se :)

Nej, nu blir de pancakes! :)

kenny

Sitter i skolan, slutar inte förens 15.25 idag, händer inte speciellt mycket på lektionerna... Måste skynda mig hem också MÅSTE städa bilen, invändigt iaf... det är kris nu.... Sen bär de av direkt till farmor som fyller år idag. Även lite plugg ligger på menyn, ska dock är jag klar med de stora tunga uppstatserna, så de känns skönt!

Var inne i stan igår och shoppade lite, hittade en t-shirt, en kjol och en body. Efter de handlade vi och lagade brända korvar och stuvade makaroner. Blev även en liten impuls bio i sista stund, Kenny begins. Riktigt rolig!


tshirt, kjol från gina, snygg bodyn monki, skjorta H&M och skor.







RSS 2.0