säg säg säg allt det där från mig

Att vara träslöjds lärare gick rätt så bra! Jag är inte så bra på maskinerna men det löste sig... Så nu sitter jag här och ska packa inför i morgon ska ut och fiska och vara i skogen på em, mysigt!

I morgon kommer äntligen Ida hem, jag har saknat henne nu de här 2 veckorna, är lite tomt... Så i helgen får vi köra mysjärnet!
Vet inte hur jag ska takla att vara ledig i helgen, önskar att jag kunde få jobba faktiskt, skulle nog behöva det mest av allt...  men nu kallar sängen måste vara pigg i morgon när jag har mitt första pass utan att gått intro! heja!

you have to get rid of you past


Blev en dag på posten idag. Saknat posten lite så var skönt med en runda på 40 och en kvällstur på siemens.
Ska snart åka iväg och handla. Är sugen på fruksallad! Ska snart i väg till Vickan också vi ska ta en power walk! Var ute och gick en sväng igår också, dock kasnke jag skulle valt bättre outfit än jeans ;) Men trevligt var det! :)
Har blivit nyttig de två senaste veckorna. Varit ute och gått varje dag i två veckor och NÄSTAN inga kolhydrater..
Måste skryta lite...

Längtar lite efter i morgon då jag ska agreara lite träslöjdslärare =)

Ledig!

Har haft en bra helg. Jag är ledig!! så efter mitt bakande drog jag till Fredda och vickan. Var skönt att prata av sig lite med Vickan , vi tog även en skön kvälls promenad.
Så i fredags sa vi hejdå till Amanda och Lisa som ska åka till asien och resa runt... Jätte mysig kväll med bara vi tjejer och en massa tjejsnack!
I går åkte jag till stan för att köpa en kamera och en mobil telefon. Behöver verkligen båda Kom dock hem mede bara en kamera. Får hålla mig till den telefon jag har just nu, den funkar ju, iaf ett tag till...  Sen på kvällen åkte jag Alexandra, Josefin o Jennifer tilll hotellet och åt och satt och prata. Efter de åkte jag till Vickan, vi satt och kollade på massa fina bröllopsbilder, kände mig helt rörd, så himla vackra!


Så idag ska jag städa och åka till Sonstorp en sväng och äta!

RSS 2.0