I'll come for you one day


You'll be in my heart
No matter what they say
You'll be here in my heart
Always


Lycka!


Det finns inget bättre i världen än tussar!

Badberget!




Efter en tung och seg dag med reklam är jag helt slut! Kommer somna omedelbart när jag går och lägger mig...
Efter jobbet blev det bad i Bleken vid något badberg som låg hur långt in som helst(!) Men skönt att svalka sig lite när det är så extremt varmt! Och det ska fortsätta vara de, men bättre än att de regnar.

Lyktor!


Mina Underbara ljuslyktor som jag fick i student present!

Min spegel!


Min underbara studentpresent!

Solning

Som sagt min mobil kamera är inte så bra....

Idag var vi ute och åkte båt på Glan till en av Helges stugor och bara var liksom, hur skönt som helst. Har fått lite färg! Första gången på länge, även fast jag vistas ut alla sol tillar om dagen har det inte hänt någonting... Men idag så!
De andra valde att åka ring vilket då jag avståd ifrån... Men de verkade ha kul!

Efter det åkte jag en sväng till stugan och åt lite kex och ost med mormor och micke. Sen var de ju fotboll idag med så jag åkte ner och såg finalen mellan torstprt och lotorp, den slutade som väntat tyvärr med att Torstorp vann...




Rea

Vem Gillar inte rea liksom?

Skor, skopunten

Kjol, Gina

Linne, H&M

Klänning, Gina. Den är mer knallrosa...

Smultronstället

Smultron stället igår! Det var riktigt gott, tyvärr var min glass helt smält när jag fick den och bägaren var väldigt liten så det svämma över och jag såg ut som en 5-åring som satt ch åt glass, men gott var de ;) Gjorde även några kap på smyckes outleten, alrig varit där men det var ju riktigt billigt och de ger ju nästan bort sakerna...

Sen på kvällen var det grillning hos R faster och hennes man som tack för hjälpen för han hjälpt dem flyttat. Man saknar att man inte kan gtrilla så mycket nu på sommaren. Till efterrätt blev det en god jordgubb och marängstårta! mums! Och lite kubb spel efteråt, tycker det är så mysigt att bara göra sådana saker på helgerna med :)


michael jackson

Frippy lotions största idol är nu bort, michael jackson. Hans låtar är ju så extremt bra! Kommer ihåg när vi var små, Lina var helt besatt av honom, Hon hade en t.shirt som jag fick ärva när hon hade växt ur den, som jag typ var besatt av  :D haha



Lägenheten

Eftersom min kamera är knäpp och aldrig har batteri, så har jag intee kunnat vissa några bilder från lägenheten..

Men kan lägga upp en bild på huset och trapphuset :)





Smått o gott

Så himla trött just nu, dags att gå och lägga sig typ nu, men har fastnat i gossip girl...

Det är så extremt jobbigt att gå på begravning, min lilla gamel mormor; Eira Loi Neuman begravdes idag klockan 10, men man får se det positiva, hon har det bättre nu!

Idag på em var jag även tvungen att handla, inte en syn till mat i kylskåpet typ.. Man märker nu när man flyttat att vad dyrt det är med mat, (klag, klag, klag....) För att bli på bättre humör gjorde jag stora blåbär&hallonmuffins och även choklad muffins med chokladbitar i, mums! Så lyckades inte hålla in på kolhydraterna idag heller, (det här börjar ju gå bra..)

Nu har jag äntligen hittat MIN mobil sladd så ska lägga upp lite bilder sedan kolmården och shoppingen häromdan :)





OKej, hade inte så många bilder på mobilen, måste nog leta reda på den andra sladden...

Fynden på rean

Snygg bikini H&M

Tshirt med frans, Gina

Tshirt med frans Gina

lång tshirt/klänning aktig från Gina

Skor från skopunkten

Fin besök med onyttigheter

Klockan är 20 över elva och jag har aldrig varit piggare, (blir man pigg om man sover för lite?) Kan dock ha med att göra att jag druckigt kaffe konstant sedan klockan 8 då Simon kom på besök :) Men de här med att inte äta kolhydrater sprack med, har hållt det sedan studenten nu, mennu kunde jag inte motstå bullarna och kladdkaka med nyvispad grädde! Jummie! Men lite kan man ju fuska (ibland..).

I morgon är jag ju ledig så får sova lite längre än halv 5 iaf, men så extremt jobbigt att gå på begravning, då min gamelmormor ska begravas... (life goes on)

Måste försöka sova nu, även om jag skulle kunna spring 8 varv runt Svergie...


un peu shopping

Gick bättre att jobba idag, hittade runt helt iaf :)
Efter jobbet tog jag mig en sväng på stan, et är ju rea överallt och nu har även Gina börjat med sin rea som köpte mig faktiskt några tröjor där. Hittade även världensmysigaste filt som jag sitter och myser i nu från lagerhouse. Ska även gå en stund på stan i morgon för att hitta en bra present till Amanda som fyller på måndag!

Men nu blir det sängen, ska orka gå upp klockan halv 5 i morgon igen...

HIttar inte minsladd till mobilen så bilder får bli senare...

Måndag

Inte hunnit att fixa kamera sladden än så jag kunnat fått in bilderna på de extremt söta tussarna :)

Känner att jag nästan har kramp i benen efter att ha cyklat runt hur mycket som helst med reklam och irrat bort mig på tegelbruket. Tror jag fattar de nu hur husen är upplagda, men från början verka det inte vara någon ordning alls... Men de går nog bättre längre fram i veckan!

Bakade kladdkaka igår, hur gott som helst men ska frysa in resten nu så jag inte äter upp hela själv.... (risken finns ju) Sedan gick ju första Hannibal, inte så läskig som jag hade tänkt mig men det räckte tydligen för att jag skulle vara vaken till tolv när jag visste jag behövde gå upp halv 5...

Nu ska jag ta och börja plocka igen, känns inte som att man gör annat än att plockar reda på saker, diskar och lagar mat, suck.. Men de blir ju bra när allt är klart! :)

Midsommar

Midsommarafton var en mysig dag. Började med att åka på kolmården och titta på djur, så underbart med massor små nyfödda bebisar! Kände mig som ett litet barn som sprang omkring och var helt extas! haha
På Em gick vi bort till hasse och hade lite fem kamp, och senare cyklade vi till Finspång hem till Fridas föräldrar där vi grillade och hade det allmänt myss :)

Idag blev en liten seg dag, har mest styrt med hemmet, börjar få ordning på det snart! Åker till IKEA nästa vecka så räknar vi med att vara klara efter de :)

Nu kommer tydligen några grabbs hit så ska vi se fotbollen, (skulle hellre se sommarkrysset men tror jag kan glömma de, 5 killar mot mig.... ) haha

Lägger upp bilder senare... Men vi såg den här lilla grabbaten, hur söt som helst!! :D


Student!







Här är några av de student presenter jag fick, orkar inte ladda upp bild på allt, men de var smycken, pengar, presentkort, lasse åbergs glas, vanliga glas m.m

Tyckte de var klockrent med arbandet somde hade satt dit en sko på ;)

puff

Hann med en vända på stan idag igen, tänkte jag skulle köpa en vas jag såg igår på duka, de är 70% där på nästan allt! Men så klart var den inte kvar, ist fastnade jag för en puff kudde, så den fick följa med hem :) Köpte även Svenska jordgubbar som jag ska sitta och njuta av nu innan man åker till jobbet...




Hard work work....

Idag var det bara att börja jobba, ska jobba fram till den 7 agusti och sedan börjar skolan, men skönt att tjäna pengar!

Känner mig extra duktig i dag med, jag hr införskaffat ansiktsvatten, jobbat, lagat 11 matlådor(!) och plockat omkring på saker som ligger överallt. Så nu är jag helt slut och sängen väntar!

Studenten!

Studenten har varit underbar! Vi har festat, haft bal och sprungit ut.

Jg tror jag är mest glad över att det är över, känns skönt attännu ett steg är gjort.. Men kommer sakna att sitta i caffan och ses varje dag i skolan. Men vill man hålla kontakten kommer man att göra de, var man än befinner sig! :)

Blandade bilder under student veckan







hair


mitt hår på balen, har inga balen bilder att ladda upp nu, men de kommer!


FEST!

Sitter nu i skolan, har lämnat tillbaka alla nycklar så nu är min nyckel knippa hälften en vad den var, ganska tomt... Men fy fan nu är det bara 3 dagar kvar till vi springer ut och kurtan och stan springer ut idag!

Ikväll är det hotellet som gäller bara satts sten hårt nu och ladda inför lördag!

Min student vecka blev ju inte riktigt som tänkt tyvätt, min lilla gammel mormor gick bort igår och har varit dålig ett tag så det var lite trist, men hon vill att jag ska ha kul så jag ska ha det!

planritning


ja, jag är sämst på att rita :D Så här ser det inte ut, men lite åt hållet iaf, orakr itne rita alla viklar och allt...

I think I thought I saw you try

Hinner typ inte att blogga, händer så mycket just nu...

I går var balen och jag måte säga att alla var jättefina! och tacka Malin som gjorde mitt hår :)

Studentbollen idag, var lite träligt att typ ingen klädde ut sig, så vi var helt klart bland de snyggaste i våra leggings och body :D haha
Ikväll är det FEST!

That was just a dream

Jag är arg och jag är ledsen... Hade sett fram emot den här dagen hur länge som helst, ska bli otroligt skönt att flytta! Men nog för att vissa människor inte vet hur man ska bete sig än så är jag arg. Ledsen är jag för att jag fick hemska nyheter i natt, har inte kunnat sova heller, så sitter nu om en död zombie i soffan och äter pomme (fanns bara pomme) Så ska försöka flytta ur mina grejer ur bilen så fort som möjligt och åka tillbaka till finspång. Blir troligt viss ingen utgång för mig i dag heller...

Nu är student mössan på!

Studentmössan är på!

 

Mösspåtagning!

Har inte hunnit att blogga, fullt upp med att packa just nu, men allt blev färdig packat igår och i morgon börjar flytten! Vi får nyckel idag :) Trodde inte jag ägde så mycket saker men blev hur många kartonger som helst!

I Onsdags kan man säga att studentveckan började, vi förfesta hemma hos Sagge och gick till O'learys. Kändes dock inte så studentigt eftersom vi inte har haft mösspåtagning.... Sen i torsdags var det vollyboll tunering, dock var det bara Jag, Frida, Amanda och Fanny som var på, Lisa var även med som suport! Var skitsnygga i leggings och body ;) haha. Efter matcherna tog vi en trevlig tur ut i skogen och hämta Nelly och sen åkte och köpte godis. Sen efter tuneringen så var det friskvårdsavslutning, vi fick göra mini spa i ansiktet och jag fick ett litet kitt med mig hem för jag var med i vinnande laget i skogen :) Hämtade även min balklänning som Emma var klar med, Tack Emma! :)

Nu i morse var vi hemma hos Kristina på frukost, för att ha ett fint avslut på kursen, jättemysigt var det! Och nu ska vi snart upp till O'learys för att äta avslutnings middag med elevrådet :) Sen så är det studentmöss påtagning! Jag har på mig en jättefin rosa klänning som jag fick av R, hur fin som helst! :) För att inte glömma är det valsträning efter det med.

Ikväll är det den riktiga invigningen, som ska ske på skolan, en del ska sova på skolgården, jag skippar dock det, känns jobbigt att sova och supa sig full och vakna upp i ett täölt på skolgården....

men nu blir det O'learys!

Betygen satta

Nu har vi fått sett våra slut betyg, känns sådär faktiskt, visst jag är nöjd, men trodde de skulle gå lite bättre.

SYnd att regnet kom såg lite fram emot att paddla, har aldrig gjort det förut, men vi ska tydligen upp till o'learys och bowla, och det vet vi ju hur bäst jag är på! haha

:(

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5283196.ab

tycker att det är lite konstigt med det här flygplanet som bara "försvunnit"

Hörde även att det är en 13 årig pojke som drunknade i Gron, usch vad hemskt, så ung också....

5 dagar till flytt, 13 till studenten!

Vi åkte upp till stugan igår, och jag tog mitt första dopp igår, lr nja dopp och dopp jag var iaf i vattnet... Men idag ska det ju tydligen regna och vara runt 10 grader. Fast här är det fortfarande strålande sol. Regnet kommer väl när vi ska ut och padla med friskvården sen..

Chefen ringde igår och nu fick jag veta att jag börjar den 15,. Tar studenten på lördgen sen är det bara att vila ut på söndag och börja på måndag. Får jobba kväll hela första veckan, så blir 12 timmars 7-19 onsdag torsdag, då jag även ska cykla.  Men det är bra med jobb nu, pengarna behövs! För på söndag går flyttlasset in till stan, och Frida den ultimata Finspångsbon blir nu mera Norrköpingsbo. (lugn jag kommer komma tillbaka). Känns så overkligt att nu flyttar jag hemmifrån, nu måste jag laga mat själv varje dag, diska, städa och klara av att plugga. Men de ska nog gå bra, jag längtar faktiskt :), blir dock lite mycket med att jag tar studenten i samma veva, men de löser sig!

RSS 2.0